4. heti K&H MNEB programfüzet - Minden mérkőzés, menetrend és információ egy helyen

4. heti K&H MNEB programfüzet - Minden mérkőzés, menetrend és információ egy helyen

Ebben a cikkben minden fontos információt megtudhatsz a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság negyedik heti programjáról: időpontok, csatornák, a hét mérkőzése, esélylatolgatás és ez még nem minden.

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság negyedik hetéhez érkeztünk, az ország legjobb játékosai csapnak majd össze egymással, hogy igazi parázs mérkőzések keretén belül kiderüljön, ki az erősebb. Az átláthatóság és könnyű nyomon követés érdekében mostantól minden héten egyetlen nagy gyűjtőcikkben találhatod meg az összes információt a liga adott heti menetrendjével kapcsolatban. 

A játékok saját részeit a cikken belül más és más oldalon belül keresheted fel, de az egyszerűbb navigálás érdekében akár egyetlen kattintással eljuthatsz ahhoz a játékhoz, amit keresel:

K&H MNEB League of Legends 4. hét

Minden csapat legyőzhető, kivéve a WSE-t. Ez is lehetne a mottója a K&H MNEB LoL alapszakaszának, ami a 7. fordulójával elérkezik a félidőhöz. A Team Horizon Reapers első győzelmére hajt, az Illés Akadémia Spirit új középső ösvényesével hosszú hajrába kezdett. A Team Plague kisebb hullámvölgybe került, de a kezdőötösük tapasztalata és eredményei alapján minden esélyük megvan a felzárkózásra. A Grim Ravens kezd összeállni, a Royal Gamers és az Afterglow képes mindenkit meglepni. A KmK talán veszített kezdeti lendületéből, azonban ők is beleszólhatnak még a nagyok küzdelmébe.

Illés Akadémia Spirit vs Grim Ravens - Match of the Week

Mindkét gárda 2-0-s hetet zárt, ezért igazán jó formában érkezhetnek meg a keddi meccsükre. NoizR edzői munkája az egyik oldalon most már eredményekben is megmutatkozik, amíg a Spiritnél egy új lengyel mides, Escik viszi a hátán a többieket. Igazán pikáns összecsapásra van kilátás, amin lehetetlen megjósolni előre, hogy ki lesz a győztes. Aktuális formától és egy jó drafton múlhat minden.

A K&H MNEB LoL-osai még mindig a 10.4-es frissítésben kell, hogy helyt álljanak, de remélhetőleg az izgalmas pickekből nem lesz hiány ezúttal sem. 

Gyűjtsd az E1 pontokat és szurkolj kedvencednek ezen a héten is!

K&H MNEB CS:GO 4. hét

19 órától egy kiváló nyitómérkőzéssel kezdünk, a LvL Up és a WiLD küzdelmével. Papíron mindkét csapat csupán egy győzelmet húzott be (bár a WiLD a 2. fordulóban nem tudott kiállni), így egy ígéretes összecsapásnak nézünk elébe, ahol a LvL Up-nak több esélye van, mint az elsőre látszik! Ezután 20 órától a KmK és a GIWU mérkőzése következik, ahol a két pro-mix alapvetően a nézők számára is izgalmas végkifejletet hozhat (amennyiben ki tud állni a KmK). A harmadik ütközet (21 órától) tűnik a legegyértelműbbnek, gabessonék tiszta skillből hozhatják el a harmadik győzelmüket.

Budapest Five vs. Salamander - Match of the Week

Egyik szervezetet sem kell igazán a magyar CS:GO e-sportban járatos olvasóknak bemutatni. A Salamander továbbra is veretlen, három meccsen, három különböző ellenfél összesen 9 kört tudott hozni ellenük. Ehhez képest a Budapest Five-nak - habár ígéretes, új felállás igazolt - már a második fordulóban becsúszott egy 11-16-os vereség a GIWU ellen. Ez a GIWU pedig a harmadik fordulóban a BEE-től kapott ki, szóval eléggé hektikusan alakulnak az erőviszonyok a középmezőnyben. Amennyiben a Budapest Five-nak megfelelően felkészül a Salamanderből, akkor talán először érheti meglepetés a csoportelsőket. 

  • Csütörtöki élő közvetítést ezen a linken tudjátok E1 pontokért nézni!

Gyűjtsd az E1 pontokat és szurkolj kedvencednek ezen a héten is!

K&H MNEB PUBG 4. hét

Ha PUBG-ról van szó, akkor ismét a változatosságé a főszerep, a már jól megszokott squadok mellett ismét van néhány új résztvevő. A negyedik heti fordulóban a Funny Force, az OwlNation, a Quarantine és a TIRPAK5 is helyet kap.

A top 3 csapat is ugyanúgy bizonyíthat, hiszen mind a Grim Ravens, mind az iPonTHR, mind a Pizza Monkey bejutott a negyedik zárt fordulóba. Itt már nem szabad hibázni, noha a Grim Ravens stabilan áll az első helyen a maga 101 pontjával, a vezetés átvételéhez elegendő lenne az iTHR-nek és a Pizza Monkey-nek is egy olyan forduló, amiben nincs ott a Grim Ravens.

A Pizza Monkey a harmadik heti zárt forduló első helyét elhozta, képesek lesznek vajon most is megismételni? Az biztos, hogy a tabella második és hetedik helye között eszméletlen verseny dúl a csapatok között, lényegében két-három pont van közöttük csupán, és van, aki ezúttal nem gyűjtheti a pontokat. A Necrotic ezúttal sajnos vissza fog csúszni kicsit a rangsorban, de mivel az alapszakasz küzdelmei 12 héten át tartanak, így bőven lesz idejük behozni a lemaradást.

Gyere és csatlakozz te is az élőközvetítéshez március 27-én, pénteken 18:30-tól az Esport1TV-n, és nézd meg, hogy milyen parádés harcokat hoznak össze az ország legjobb PUBG csapatai!

K&H MNEB R6S 4. hét

Nincs már pont nélküli együttes, hiszen két komoly comeback után végül az Illés Akadémia Spirit és a LvL Up is 6:6-ra jött fel, ezzel beállítva a végeredményt. A negyedik fordulóban viszont nagyobb lehet a szakadék a felső- és az alsóház között. A Salamandernek papíron a szezon legkönnyebb meccse jön, míg a WiLD utóbbi hetekben látott formája alapján szintén leszűrhető, hogy nem nagyon akarnak esélyt adni ellenfeleiknek.

Százszázalékos csapat tehát nincs már, a Budapet Fivenak ugyanis alaposan ellátták a baját, viszont nincs idejük a szomorkodásra, ezen a héten javítaniuk kell.

A Nevermore Gaming ugyan eddig csak egy mérkőzést tudott megnyerni, viszont egy feltörekvő, ügyes csapatról lévén szó, sosem szabad őket félvállról venni. A sorsolást illetően eddig kicsit pechesek is voltak, hiszen rögtön megkapták mind a két bajnokesélyest, és néhány körben már ott is megmutatták, hogy több van bennük az eddigi eredményeknél. A Team Plague jelenleg a dobogó közelében sertepertél, de legutóbb is megingottak, ezáltal 2 pontot hullajtottak. Amellett, hogy szintén egy tehetséges együttesről van szó, ez a párharc a középmezőny legizgalmasabb csatáját hozhatja.

A Volgare szintén egy kicsit magának köszönheti, hogy nem 3 pontot írtak nekik jóvá a harmadik forduló után. Ez sokba kerülhet még nekik, viszont most egy gigászi feladat tornyosul az ötös előtt, hiszen a bombaformában lévő WiLD-ot kellene valamilyen formában legyűrniük. Ez még a CL-be bejutó Salamandernek sem sikerült, és mint kiderült eddig a vezetés sem biztosítja a győzelmet ellenük. Nagyon nehéz lesz, de nem lehetetlen, miközben a vadak már fenik a fogukat a 3 pontra.

Az Illés Akadémia Spirit magasan a legjobb meccsét játszotta múlthéten, hiszen több meccspontja is volt az ellenfelüknek, mégis kicsikarták a döntetlent. Ez akár feltámadást is jelenthet és beverekedhetik magukat a középmezőnybe, azonban a Budapest Five a pofont követően az eddigi rutinját folytatná, és megvalósítani a harmadik 7:1-es eredményét is. Papíron BP5, de az elmúlt hetet látva, akár borulhat a papírforma.

FaRBa vezetésével a LvL Up nagyot ment legutóbb, viszont az örömöt gyorsan beárnyékolhatja egy fekete-sárga ellenfél. Bármennyire is jók voltak a szezon legnagyobb meglepetését produkálnák, ha a pontszerzés közelébe kerülnének. Amire van egy icipici esély, az végülis megtörténhet. A Salamander jó eséllyel nyugtázhatja a 3 pontot, elbízniuk viszont nem szabad magukat. 

A mérkőzéseket március 28-án élőben nézhetek délután 4 órától az esport1tv-n!

Gyűjtsd az E1 pontokat és szurkolj kedvencednek ezen a héten is!

K&H MNEB HS 2. hét

Ezúttal is négy játékosnak maradt esélye a maximálisan megszerezhető pontszámra és a kupa fődíjára. 

Először Amida és Naerro összecsapását követhetitek az élő közvetítésben, utóbbival már az előző szezonban is találkozhattatok, ugyanis a szegedi srác részt vett a K&H MNEB HS alapszakaszainak küzdelmeiben. A másik ágon TooLateToDie és Yubel víg élethalál harcot, hogy eldöntsék ki kerül be a döntőbe.

Amida deckjei

Naerro deckjei

Yubal deckjei

TooLateToDie deckjei

A közvetítéseket nézzétek az Esport1.hu-n, gyűjtsétek a pontokat és váltsátok be őket az E1 Piacon!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!