K&H MNEB Hearthstone - 2. kupa: Yubel nyerte a DEAC-os házi döntőt

K&H MNEB Hearthstone - 2. kupa: Yubel nyerte a DEAC-os házi döntőt

Pörgős 3-0-kkal készültek a legjobb kártyások a 2. kupa végső megmérettetéseire.

Mindössze egy hetük volt a K&H MNEB kártyásainak kipihenni a legutóbbi kupát, máris bizonyítaniuk kellett a második fordulóban. Ezúttal Yubal, a DEAC-Hackers játékosa érezte a legjobban a lapokból áramló energiát, így ő tehette zsebre a főnyereményt!

Amida vs Naerro

Tiltások: Naerrotól Paladin, Amidától Warrior

A K&H MNEB előző HS szezonjában Naerro már megmutatta, hogy megvan benne az a plusz, ami egy jó játékosnál elengedhetetlen. Ezúttal azonban nagyon nem találta a fogást ellenfelén. Amida 25 perc alatt bebizonyította, hogy simán el lehet kapni három gyorsabb paklit is. Kétszer a Warlock, egyszer a Shaman kapitulált. Nem volt kérdés, hogy melyik lineup az erősebb a mai nap.

Győztes: Amida

Mielőtt következett volna a döntő, 2-1-es állásnál becsatlakozhattatok TooLateToDie és Yubel összecsapásába. A Quest Druid kétszer is elvérzett, amiben közrejátszott, hogy TLTD túlságosan ráment az Ysera, Unleashed értékére. Néha egyszerűbb csak a biztos playekre játszani, ugyanis a Dream Portalokból megidézett sárkányok előfordulhat, hogy semmit sem csinálnak az adott szituációban.

Yubel vs Amida

Tiltások: Yubeltól Priest, Amidától Hunter

Csapaton belüli csatát hozott a 2. kupa döntője, ugyanis mindkét fél a DEAC-Hackers e-sportszervezetet erősíti. Yubal Highlander deckek közül válogathatott, először a Hunterrel mutatta meg, hogy ha egyszer belassul a Rogue tempójátéka, akkor onnan nincs visszaút. Hiába volt erős early keze Amidának, elfogyott a lendület, amit könyörtelenül kihasznált Rexxar. A második mérkőzésen a Higlander Mage nemes egyszerűséggel legyorsulta a Galakrond Warriort. Jól jöttek a lapok, érkezett Taunt a kritikus pillanatban, majd a Malygosból kapott ingyenes Frostbolt pontot tett az ügy végére.

Az utolsó mérkőzésen talán túlságosan is biztonsági játékot játszott Amida, ezért Yubel átvehette a kontrollt az asztal felett. Sem Galakrond, sem Kronx nem érkezett meg a mérkőzésbe, nem volt igazán nyomás Yubalon. Nyugodtan meghúzhatta a dupla Zephrys playt, ami gyakorlatilag azonnal el is döntötte az összecsapást. 

Győztes: Yubel

Yubel teljesen megérdemelten húzta be a kupagyőzelmet, de még nagyon sok van hátra a sorozatból. Nevezzetek a következő fordulókra, gyűjtsétek a pontokat és nézzétek a közvetítéseket az Esport1.hu-n!

Az összesített ponttáblázatban Wuncler és Yubel fej-fej mellett halad az élen, de nem sokkal marad el tőlük a Virid-xalax-Antigua-gété-Jokeh-TooLateToDie hatosfogat.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!