K&H MNEB LoL - A harmadik Hét Csapata: Meight egyszerűen nem talált ellenfélre

K&H MNEB LoL - A harmadik Hét Csapata: Meight egyszerűen nem talált ellenfélre

A WSE középső ösvényese elképesztő teljesítményt tett le az asztalra.

Három csapat is veretlenül zárta a K&H MNEB League of Legends alapszakaszának harmadik hetét. Az Illés Akadémia Spirit, a Grim Ravens és a Wonder Stag Esports is delegált játékost a 3. Hét Csapatába, azonban a felső ösvényre egy negyedik gárda legjobbja ért oda.

Top - Becse (Royal Gamers)

A full AD Garennel és backdoor Dariusszal keserítette meg ellenfelei életét Becse, aki 1 győzelemmel és 1 vereséggel zárta az elmúlt hetet. Nemcsak csapatából, hanem az egész mezőny toposai közül kiemelkedett az agresszív stílust kedvelő idéző.

Jungle - Loxigar (Grim Ravens)

Sanyadau és Malacko is nagyot játszott, de egy jó Loxigarra hatalmas szüksége volt a Hollóknak. Főleg Elise-szel volt egyben a népszerű streamer játéka, hatalmas faktor volt abban, hogy 2-0-val zárták az elmúlt hetet.

Mid - Meight (Wonder Stag Esports)

Eddig két alkalommal Tadeusznak járt a megtiszteltetés, de Magyarország legjobb középső ösvényese úgy érezte, hogy itt az ideje bizonyítani. Kassadinra és LeBlancra esett a Crvena Zvezda játékosának választása, amikkel megmutatta, hogy solo carryzni is képes a meccseket.

Bot lane - BENZZ és Bläckii (Illés Akadémia Spirit)

Escik érkezésével szárnyalni kezdett az IAS, ami a játékoskeret erőssége alapján annyira azért nem meglepő. Kezd összeállni a taktika, ami az eredményeken is megmutatkozott. BENZZ és Bläckii eddig sem teljesített rosszul, de a győzelmek elkerülték őket.

Nagy hiányzó ezúttal is vannak a Hét Csapatának, de Se7ennek, Malackonak és a Matebuff - Hextasy duónak sem kell keseregnie. Ma és holnap ismét bizonyíthatják, hogy igenis helyük van a K&H MNEB legjobb LoL-osai között!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!