Egy betöltési anomália miatt újra megjelent egy Vending Machine a Fortnite pályáján

Egy betöltési anomália miatt újra megjelent egy Vending Machine a Fortnite pályáján

Sokan azonnal arra tippeltek, hogy az eszköz hamarosan visszatérhet, ám nem biztos, hogy ez tényleg így van.

A Fortnite Chapter 1 időszakában a fegyver- és tárgyautomaták egy igen színes elemei voltak a játék világának. Bejövetelükkor bizonyos mennyiségű nyersanyagért cserébe adtak nekünk fegyvereket, eszközöket, majd a nyolcadik szezonban egy kisebb reworkön estek át, és egyszer használatos alkalmatosságok lettek, amelyek többé nem kértek nyersanyagot a cuccokért cserébe. Nagyon szigorúan véve az automaták így továbbnövelték a játék szerencsefaktorát, sőt az átdolgozásuk után még egy súlyos hiba is volt velük, de összességében a közösség elégedett volt az új Machine-okkal.

Végül ezek az eszközök a Chapter 2 beköszöntével eltűntek a színről, a Vending Machine egyike volt annak a 30 vaultnak, amit a 11.00-s frissítéssel eszközölt az Epic. Most viszont egy játékos érdekes jelenségről számolt be, egy automata Frenzy Farm területén megjelent neki, még akár aktiválhatta is volna, csak ahogy a közelébe ért, el is tűnt.

I got excited thinking that vending machines were back from r/FortNiteBR

Az aktiválást követően nem biztos, hogy bármi is történt volna, hiszen az eszközök nincsenek a játékban, de ez már egy olyan dolog, amire sosem tudjuk meg a választ. Egy kommentelő, XxWiReDxX szerint ez akkor fordul elő, hogyha a tárgy a játék fájljai között van, de rejtett állapotban. Állítását a Reboot Van esetével igyekezett megerősíteni, amikor az újraélesztést végző járműveket replay módban láthattuk.

Sokan elkezdtek arról spekulálni, hogy a Vending Machine-ok hamarosan visszatérhetnek, és persze a lehetőség valóban ott van rá, igazából bármelyik tárgy bármikor visszatérhet, amelyikre az Epic áldását adja, beleélni magunkat azonban nem szabad.

Te szeretted az automatákat?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!