CS:GO versenyt szervezett a lengyel kormány a koronavírus miatt

CS:GO versenyt szervezett a lengyel kormány a koronavírus miatt

Nem győzzük hangsúlyozni mennyire fontos, hogy maradjatok otthon.

Továbbra is tombol a világméretű koronavírus járvány, aminek megfékezéséért az az elsődleges dolgunk, hogy otthon maradjunk. A K&H MNEB játékosai és stábtagjai is felhívták rá a figyelmet, de olyat is láttunk már, hogy egy ország saját Minecraft szervert hozott létre a fiataloknak, annak érdekében, hogy ne menjek el otthonról.

Frappáns ötlet volt ez Lengyelországtól és itt a következő! Ezúttal az ESL-lel együttműködve egy saját CS:GO kupát hoztak létre, aminek öt felvonása lefedi a teljes áprilisi időszakot. A lengyel játékosok beszámolója alapján az ország miniszterelnöke még a saját közösségi média felületein is beharangozta a kupát, ahol egyébként értékes nyeremények is várnak a lengyel CS:GO közösségre.

Szerencsénkre nekünk van mivel elütni az itthoni időnket. A kedvenc játékunkat mindig jó elővenni néhány órára, de arról se feledkezzetek meg, hogy egész héten várnak benneteket különböző e-sport közvetítések, ráadásul nem csak CS:GO, de az összes népszerű e-sport címet is követhetitek. Nézzük, hogy milyen időpontokat érdemes bevésni naptárba. 

ESL Pro League 11. szezon

Ahogy azt már megszokhattátok, idén is a Magyar Esport TV stábja hozza a legizgalmasabb nemzetközi versenyeket, köztük az EPL-t is. Tegnap a FaZe és a Virtus.pro összecsapását követtük, ma és holnap viszont két-két Bo3-as meccsen is szurkolhattok majd. Ma délután 14:25-től a G2 és az OG küzdelme lesz terítéken, utána pedig a mousesports vs Virtus.pro meccsel jövünk, nagyjából este 18 órától. Holnap ugyanezeket az időpontokat érdemes megjegyezni, de a mérkőzéseink a mouz vs TYLOO és a G2 vs Virtus.pro lesz.

ESEA Advanced - Európa

Továbbfolytatódik a Salamander menetelése. Az ESEA Relegation és 2000 dollár már a zsebben, de torzsiék a pénzdíjazásukat is növelhetik még, ha pedig sikerül megcsípniük az első helyet, akkor a Relegationt átugorva azonnal az MDL-be juthatnak. Ma este a bolgár SKADE ellen játszanak, ez az alsó ági döntő, ha nyernek, akkor máris a legjobb három csapat között találják magukat. Este 20:30-tól kezdnek a srácok, a meccset pedig minden bizonnyal követhetitek majd Gabesson Twtich csatornáján.

K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság

Nem maradunk persze K&H MNEB közvetítés nélkül sem. Ma és holnap a League of Legends csapatoké a főszerep, csütörtökön folytatódik a CS:GO liga, pénteken jön a Battle Royale játékok koronázatlan királya a PUBG, szombaton pedig ismét a legjobb hazai Rainbow Six: Siege csapatoknak szurkolhattok majd.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!