Torzsi, coolio és Aaron is a HLTV legjobbjai közé lőtte magát! - Szárnyal a Salamander

A K&H MNEB CS:GO ligájában és nemzetközi vizeken is parádés a Salamander.

Óriási büszkeséggel számoltunk be nektek arról múlthéten, hogy Torzsás "torzsi" Ádám több kategóriában is a HLTV legjobbjai közé került. Nincs ez másképp most sem, szárnyal a Salamander, győzelmet győzelemere halmoznak, torzsi, Aaron és coolio pedig tier 1-es csapatokat megszégyenítő statisztikákkal bírnak.

Ezúttal is több kategóriában is találkozhatunk a Salamander játékosaival, múlthéten a nyitópárbajok győzelmi arányában nyújtott kiemelkedőt torzsi, most pedig a körönkénti AWP killek számában. Elképesztően forgatja a CS:GO legerősebb fegyverét, a heti összes AWP killek kategóriájában is második helyet tudott elérni.

64,3%-kal most is a legjobb 5 között van a megnyert nyitópárbajok kategóriájában, de a legjobbak közé sikerült belőnie magát a körönkénti killek (0,86), a legjobb K/D arány (+52) és a legjobb HLTV értékelés (1,28) kategóriájában is. 

De nem csak torzsi, az egész csapat kimagasló teljesítményt nyújtott ez elmúlt napokban, hetekben. Coolio és Aaron is a HLTV múltheti legjobbjai közé került, utóbbi a körönkénti assistok kategóriájában áll holtversenyben az első helyen, cooliot pedig az öt legjobb túlélő (körönkénti halálok 0,57) és a legjobb support játékosok találjuk meg, megelőzve olyan nagy neveket, mint jks vagy olofmeister.

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság keretein belül már negyedik győzelmét gyűjtötte be a Salamander, miután 16-9-cel leverték a BP5 ötösét. Az ESEA Advanced 33 szezonjából pedig már biztosan továbbjutottak a Relegation ligába, de az sem kizárt, hogy azonnal az MDL-be mennek majd a srácok. Tegnap este 2-1-es győzelmet arattak a Vexed ellen, így már az alsóági döntőben van a Salamander. Következő ellenfelük a bolgár SKADE csapata lesz.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!