K&H MNEB LoL - A negyedik Hét Csapata: dominált a Team Plague az alsó ösvényes párharcokban

K&H MNEB LoL - A negyedik Hét Csapata: dominált a Team Plague az alsó ösvényes párharcokban

Három csapat zárta veretlenül a K&H MNEB LoL alapszakaszának 4. hetét, nem véletlen került be a WSE-ből, az AGW-ből és a Team Plague-ből is idéző a legjobbak közé.

Elképesztő sorozatát tovább folytatta a Wonder Stag Esports, de a Team Plague és az Afterglow szurkolóinak sem kellett szomorkodniuk. Ez a három gárda maradt csak veretlen a múltheti párharcok után, be is kerültek legjobbjaik a Hét Csapatába!

Top - Marine (WSE)

Mindkét alkalommal Ornnt választott magának az ex-WiLD játékos, aki alig-alig hibázott az összesen 50 percnyi játékidő során. Főleg Becse Settje ellen volt nagyon meggyőző a tankos hőssel, ennek köszönhetően előzte meg Murawodót (AGW).

Jungle - Túróstészta (Afterglow)

A Grim Ravens megteremtette a lehetőséget az AGW számára, hogy elhozzák Túróstészta legerősebb hősét, Shacót. A pocket pick végül annyira erősnek bizonyult, hogy a papíron esélyesebb Hollók elszenvedték harmadik vereségüket is a szezonban. Az iTHR ellen elég volt egy átlagosan jó teljesítmény is Gyúróstésztától, 4-2-12-ben pakolt oda Jarvannal. Sanyadau (WSE) szintén óriási ment az elmúlt héten, de jelentősen könnyebb ellenfelek ellen kellett bizonyítania, ezért nem ő került be az ötösbe.

Mid - Meight (WSE)

Kirobbanthatatlan a Hét Csapatának középső ösvényéről a 20 éves srác, aki először Luciannel keserítette meg Sora életét, majd lement Settel botra és ott is dominálta az ösvényt. A Crvena Zvezdával EBL S6 ezüstérmet szerzett Meight, de ha így folytatja, akkor K&H MNEB bajnoki címig vezetheti másik csapatát.

Bot lane - mihaibaros és geller (Team Plague)

Nagyon nehezen sikerült csak érvényesíteni a papírformát a Team Plague-nek a KmK Esports ellen, de mihaibaros és geller a legnehezebb pillanatokban képes volt szintet lépni, ezzel az alapszakasz eddigi leghosszabb meccsén sikerült megszerezni a győzelmet. A Royal Gamers nem fejtett ki akkora ellenállást.

Ma és holnap sem maradtok K&H MNEB LoL meccsek nélkül. Nézzétek az élő közvetítéseket, gyűjtsétek az E1 pontokat és látogassatok el az E1 Piacra, ahol beválthatjátok őket!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt a legjobb játékos az elmúlt héten?

  • 5 %
  • 14 %
  • 73 %
  • 9 %
  • 0 %