Kurt áttért a PES2020-ra és első adásával lenyomta a FIFA streamet Twitchen!

Kurt áttért a PES2020-ra és első adásával lenyomta a FIFA streamet Twitchen!

Állítása szerint végzett a FIFA-val, és mostantól PES-t streamel majd főként.

Újabb felvonása vagy inkább lezárása lehet Kurt döntése az EA ellen húzódó harcnak? Az elmúlt napokban minden a játékos és a kiadó közötti ellentétről szól, miután a beszólogatásait megunva kibannolták őt az összes Electronic Arts játékból, majd a Twitch fiókját is beszüntették egy időre.

Mindkét fél a másikat vádolja, igazságot pedig aligha fog bárki is szolgáltatni ebben az ügyben. A korábbi e-sportoló nem egykönnyen hagyta magát, már a harmadik fiókját hozta létre, amivel újra nekivágott volna a FIFA-s karrierjének, azonban 24 órára zárolták a Twitch adását. Végül arra jutott, hogy ez a szélmalomharc nem vezet sehova, ezért áttért a konkurens játékra, a PES2020-ra.

"Nem fogok játszani a FIFA-val ezek után. Ennyi, elég volt, nincs jogom streamelni a játékot, ez mekkora őrültségnek hangzik már."

A csattanót viszont mégis ő szállította, miután a március 5-én indított élője annyi embert vonzott, mint az összes FIFA stream egyszerre. 18 ezernél is többen voltak rá kíváncsiak, amiért nem győzött eléggé hálálkodni Kurt. Egy érdekes adatot azért még leszűrtek utána, ugyanis a PES2020 össznézettségének a 98%-át adta ez az egyetlen adás.

Nem tudni egyelőre mit hoz a jövő, az viszont biztos, hogy a letiltott játékosnak komoly rajongói bázisa van, amit azért nem szabadna ennyire félvállról vennie egy ekkora kiadónak sem, mint az EA.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!