Csúszik a Minecraft Dungeons kiadása, de legalább napra pontos időpontot kaptunk

Az eredetileg áprilisra tervezett játék plusz egy hónapot marad a fejlesztői környezetben, feltehetően a koronavírus miatt.

Noha a videójátékok piaca komoly növekedést produkált az elmúlt hetekben -köszönhetően a rengeteg otthon tartózkodó embernek-, vannak olyan területei azért, amik megsínylik a jelenlegi nehéz időszakot. A fejlesztés alatt álló játékokat elég kényelmetlenül érinti a mostani helyzet, bár vannak fejlesztők, akik meg tudták oldani a home office-t.

Szerencsére a Minecraft Dungeons fejlesztői is elmondhatják ezt magukról, de a távolság miatt minden bizonnyal lassabban és nehezebben halad a munka, így a játék megjelenési időpontját május 26-ra halasztották.

Amennyiben úgy érzik, hogy ez segíthet, hogy a játék tényleg problémamentesen megjelenjen, nem is baj, hogy így tettek. Sajnos 2020 tavasza a megjelenések elhalasztásának időszaka, a legnagyobb név amit eltoltak egyértelműen a Cyberpunk 2077, de a Marvel's Avengers is csak ősszel kerül majd a piacra.

Ha még nem ismernéd a Minecraft Dungeons, akkor tekintsd meg az alábbi gameplay videót. Egy igen ígéretes akció-kalandjáték, tele véletlenszerűen generált dungeonökkel, ellenfelekkel, csapdákkal, logikai feladványokkal. Egy olyan játéknak tűnik, ami hosszú órákra köthet le bárkit, aki egy kicsit is szereti a műfajt, vagy a Minecraft univerzumát. Természetesen egyedül és többen is lehet majd játszani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Minden Kiberül: kattanj rá Te is!

A kiberbűnözők világszerte évente nagyjából 8000 ezer milliárd USD kárt képesek okozni a vállalatok és a felhasználók életében. Ez a szám évről-évre növekszik.