K&H MNEB CS:GO - A negyedik hét legjobb csapata - ultra jó kis ötös jött össze

Ismét csatlakoztak újoncok a Hét Csapatához!

Megérkezett a negyedik hét összeállítása, melyben teljesen új arcokat is láthattok majd, akik valósággal lesokkolták ellenfeleiket. Természetesen lesznek visszatérők is, akiket nem lehetett figyelmen kívül hagyni, hiszen teljesítményük továbbra is kiemelkedik a mezőnyből. 

Fleav mint mindig, most is elképesztő teljesítményt rakott le az asztalra! 37 killt szerzett 30 kör alatt, amiből 5 entrynek minősül és 10 körben lőtt egynél is többet. Kár, hogy mindez mégsem volt elég a győzelemhez, ugyanis a Békéscsabai E-sport Egyesület valósággal lesokkolta a Genesis játékosainak jelentős részét. Az egyik főkolompos ebben ultra volt az AWP-vel, aki 9 körben lőtt egynél többet és 1.29-es K/D hozott össze a harminckörös meccs végére.

Megvolt a Salamandernek az első "szorosabb" küzdelme (16-9), mégpedig Nuke-on a Budapest Five ellen, ahol Aaron irányítóként lett csapatának legjobb lövésze (24 kill, 1.6-os K/D), így egyértelmű volt, hogy bekerül a heti csapatba. Ki ne akarna egy topfragger irányítót?

A KmK és a GIWU küzdelmében bzt villoghatott mesterlövész tudásával. Összesen 32 killt szerzett, 1.52-es K/D-val és 1.10-es K/R-rel büszkélkedhetett a meccsen. Végül, de nem utolsó sorban a WiLD felfedezettje, crk, aki a LvL Up ellen csinált 2.56-os K/D-t, valamint 23 frag mellett 60 százalék fölött volt a fejlövés aránya!

Ha kíváncsi vagy, hogy kik jutottak be az előző hetekben a Hét Csapatába, akkor alább megtalálod őket:

Ne feledjétek, hogy ma este is nézzétek élőben az Esport1.hu felületén az ötödik fordulót, így pontokat szerezhettek, amiket beválthattok a piacon!

HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!