Hirdetés

Alacsonyan röpködtek a serpenyők a K&H MNEB PUBG 5. zárt fordulójában

Új éllovasa lett a kupasorozatnak, a Grim Ravens visszacsúszott a harmadik helyig.

Hirdetés

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság PUBG kupasorozata a mai napon tovább robogott, egyetlen fordulóval járok a szezon felénél. Az ötödik felvonás olyan tekintetben különleges volt, hogy a liga nagy esélyesének számító Grim Ravens nem jutott be a zárt fordulóba, így a Pizza Monkey, a Genesis Esports valamint az iTHR megkapta a lehetőséget arra, hogy átvegye a vezetést. Nézzük is meg, hogy mi történt ma!

Első meccs - Erangel

Az ötödik forduló első mérkőzésén nagyon hamar meglett az első két kill, a Genesis Gaming két játékosa búcsúzott már az első percekben a mérkőzéstől. Ufeszt BenyoTV elütötte, Tom1ZZ-t pedig Bituk4 terítette le egy sörétessel.

A mérkőzés a szokásos lassúsággal folytatódott, a játékosok még nem merték egymást annyira pusholni, távoli pötyögtetéseket láthattunk. Ahogy eddig mindig, úgy most is a phase 4 volt azaz időszak, amikor a harcok beindultak. A nap első távozói a WhiteHounds Esports, a Szia Uram és a Nice Gaming voltak, igazából néhány másodperc alatt három csapat is búcsúzott az első meccstől. Röviddel utánuk a Genesis Gaming utolsó játékosa szenvedte el az iNcentive rohamát, a Dynamitot pedig többen is szétlőtték.

9 csapathoz érve a körülmények kicsit megnyugodtak, kísérteties csend borult Erangelre néhány másodpercre, Szab1s fejese azonban megtörte ezt a csendet.

A végjátékban a Rainbow Bunchie Riders félig megfogta az Isten lábát, remekül rájuk szűkült a kör néhány compoundban, miközben a többi csapat kövek, fák ás Daciak között próbált meg bujkálni. A mérkőzés totális végét a Phase 9 elindulása hozta el, ugyanis a kör annyira tökéletesen a compoundokra szűkült, hogy a falak körül remekül meg tudtak bújni a csapatok. Az OwlNation, és a Rainbow Bunchie Riders játékosai küzdöttek meg a csirkevacsoráért, a baglyok azonban jobban játszották meg a helyzetet, így 17 killes győzelmet arattak.

Második mérkőzés - Miramar

A játék korai szakasza meglehetősen eseménytelenül telt, a Genesis Gaming viszont nagyon korán szert tett egy AWM-re. Nem sokkal utána össze is találkoztak a Dynamittal, akiket némi Necrotic segítséggel sikeresen vissza is küldtek a menübe.

A meccs közepén a liga szintén nagy esélyesének számító iTHR-t valószínűleg csúnyán megszívatták, ugyanis a körben haltak meg mindannyian, a 10. helyen búcsúztak a mérkőzéstől. A végjátékban a BP5, a Pizza Monkey valamint a Feed The Beast játékosai találkoztak, és bizony nem kis darálásokba kezdtek bele. Bazsak az FTB-től kínkeserves halált halt, elégett egy Molotovban.

Vanti knockolása után FoDa 1v2 kettőbe került a Pizza Monkey-val szemben, és bár először úgy tűnt, hogy meg tudja játszani, végül a pizzás majmoknak sokat segített az a pici highground.

Harmadik mérkőzés - Sanhok

A gyors, darálós térképnek számító Sanhok megközelítéséhez a pilótánk igen érdekes útvonalat választott, lényegében a térkép nyugati oldalán ment végig nagyon közel a tengerhez. A ShadowZ játékosa, Markov rögtön a meccs elején nagyon nehéz szituációba került, ugyanis a Rainbow Bunchie Riders négy játékossal vette őt körbe. Az iTHR és az OwlNation is összeakadtak Khaoban, és kerülgették egymást egy darabig, de végül az iTHR megfelezte az OWL csapatát, így a baglyok felhúzták a nyúlcipőt.

Valamivel később SoniiX megdobta a szezon legpontosabb gránátját, 175-t durrantott szegény KrexBrexre ez a halálos "gyümölcs".

A Kecske Kommando is összecsapott az iNcentive-vel és bizony itt is egy remek gránát oldotta meg a gondokat, pontosabban mentette a menthetőt. A Kecske Kommando játékosait már kivégezték, ám youngnomercy még el tudott dobni egy gránátot, HsPA pedig nem vette észre.

A végjátékban a Budapest Five teljes csapata nézett szembe a megtépázott Feed the Beasttel és a Genesis Gaminggel. Igazából garantált győzelem volt a BP5-nak, ugyanis 1v1v4 szituációt láthattunk, ráadásul a high ground is az övéké volt.

Negyedik mérkőzés - Erangel

Az OwlNation és a ShadowZ egy zseniális harcot nyomott le, az OWL két játékosa, K4pii és Thisaster először 1v2-ben találták meg az SWZ egyik játékosat, harcot azonban annyira nem erőltettek, hogy a ShadowZ teljes csapata szépen felzárkózott, 2v4-ben pedig csúnyán fordult a kocka.

Az iNcentive és az iTHR is összecsaptak, és hiába próbált meg távolról a Szia Uram is beleszólni, az iNcentive megnyerte a harcot, így az iTHR egy elég gyenge napot tudhatott maga mögött. Ezen a meccsen is láthattunk egy giga gránátot, ugyan nem sebzett 175-öt, de ahhoz elég pontos volt, hogy AWM-et knockolja.

A végjáték felé közeledve a Budapest Five zseniális pozíciót vett fel, két compoundot is bevettek maguknak majdnem a kör közepén, a tetőkön állva pedig figyelték, hogy a többi csapat mit alkot. A top 3-ban természetesen ott volt a BP5 és velük tartott a ShadowZ, valamint a Nice Gaming két játékosa is. A Budapest Five remek játékkal a lehető legjobb módon kerítette közre a két csapatot, a harmadik helyen a ShadowZ búcsúzott, a meccs ezüst érmét pedig a Nice Gaming szerezte meg, Setheust stílusosan egy serpenyővel dobták le FoDáék!

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság 5. PUBG fordulója az alábbi pontokkal ért véget:

A teljes szezon top 16 csapata pedig így áll:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
9 db hozzászólás
 • nagyonjo33 1 hónapja
  Szerintem az egész mnebben a pubg a legizgalmasabb
  0 0 Válasz
  • Areoten 1 hónapja nagyonjo33
   Teljesen egyetértek. Annyival lehetne még jobb a közvetítés, ha Jonesy adna pár tippet az observereknek hogy a gránátok ívét is lássuk. Kíváncsi lettem volna, hogy SoniiX gránátja pontosan hol robbant fel.
   0 0 Válasz
 • puccos666 1 hónapja
  az első kör utáni szócsata után lett valami következmény...hogy vki nincs 16 éves...stb? kizárás valami...vagy ezzel senki nem foglalkozott már?
  0 0 Válasz
  • Areoten 1 hónapja puccos666
   Ha jól rémlik akkor Boxbob az iTHR-ből nem felel/felelt meg ennek a kritériumnak és helyette játszik most IamBP. Sőt ha jól emlékszem akkor a pontokat is nullázták nekik amit Boxbobbal szereztek.
   0 0 Válasz
 • ztxxxx 1 hónapja
  Ha jól emlékszem ki zárták a játékost de cseréböl potolták is
  0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • gergeyl 1 hónapja
  .
  0 0 Válasz
 • BRANGUS 1 hónapja
  Gg
  0 0 Válasz
 • Batyu 1 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?