Hirdetés

K&H MNEB R6S - A 4. hét csapata: A meglepetés forduló legjobbjai nagyot mentek

Az elképesztő meglepetések fordulóját élte át a mezőny a negyedik játéknapon, két játékos nagy szerepet vállalt, hogy kevésbé esélyes csapatával legyőzze az erősebbeket.

Hirdetés

Négy forduló után mindössze egy veretlen együttes maradt, a Salamander hozta a kötelezőt, és bemutatták az első hibátlan győzelmet is, miután 7:0-ára megverték a LvL Up-ot. Hedsut kiváló formában játszott, összesen egyszer halt, 13 embert leszedett, és minden mutatóban a többiek fölé magasodott a 2.19-es ratingjével.

Az Illés Akadémia Spirit óriásit játszott, és az egyik nagyágyút, a Budapest Five-ot sikerült két vállra fektetniük. Nagy csata volt, az eredmény viszont sokkal simábbra sikeredett. Az első félidőben még mondhatni szorosnak tűnt a párharc, aztán sorra lőtték a nagyobbnál-nagyobb frageket, Nero és társai kitettek magukért. Ő ráadásul 3 nyitó killt is összehozott, 1.33-as ratinget kapott, és egy 1.5 K/D aránnyal a meccs legjobbja lett. A másik Chiby volt, aki néha már szinte hihetetlen helyzetből lőtte ki ellenfeleit és a kommentátorok is csak kapkodták a tekintetüket. Az ő KOST mutatója egészen elképesztő, 80%-os értéken állt meg. Emellett szerzett 11 killt, ebből 3 nyitót, valamint egyszer plantelt is.

A Team Plague és a Nevermore Gaming találkozója sem lett olyan kiélezett, mint azt sokan várták. A PLG végül könnyedén zsebelte be a három pontot, pedig az NmG-ben több van ennél, és a visszavágóra ezt alighanem meg is mutatják majd, de most nem jött ki a lépés nekik. A meccsen viszont TR1FT újra csapata vezéregyéniségévé vált. 1.39-es ratingje, 10 killje, valamint a meccsek felének túlélése a legjobbá tette a múlthét szombaton. 

A Volgare elképesztő akaraterőről tett tanúbizonyságot, először 3 körös hátrányból álltak fel a WiLD ellen, majd fej-fej mellett haladva végül megfordították az állást és legyőzték a címvédőt. Sukar pedig egy héttel ezelőtt is nagyot játszott már, de most erre rátett még egy lapáttal. 16 vadat lőtt ki, emellett csak 9-szer halt meg. Ebbe beletartozik még 2 nyitó frag, és egy 1.47-es rating. Ha így folytatja, akkor a K&H MNEB egyik legjobb játékosa válhat belőle.

A negyedik hét csapatának tagjai: Hedsut (Salamander), Nero (IAS), TR1FT (PLG), Sukar (Volgare), Chiby (IAS)

  • Hedsut 13/3/1
  • Nero 12/2/8
  • TR1FT 10/2/5
  • Sukar 16/1/7
  • Chiby 11/4/8

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?