Vizicsacsi egy alkalomra visszatér a Twitch-re

Vizicsacsi egy alkalomra visszatér a Twitch-re

Ráadásul egy másik, a LoL karrierjénél is régebbre nyúló játékban méretteti meg magát korábbi csapattársával, Diamondproxszal.

Amióta Vizicsacsi visszavonult, nem sokat hallhatott róla a világ, voltaképp az egyik legutolsó megjelenése a médiában az az interjú volt, amit a világbajnokság után az Esport1 készített vele.

Most azonban egy igen nemes célt képviselő esemény kedvéért Csacsi ismét felbukkan majd az online térben, a Logged in Festival égisze alatt sakkpárbajban vesz részt, ellenfele pedig nem lesz más, mint egykori csapattársa, Diamondprox.

Az esemény egy barátságos Bo3 küzdelem lesz, ugyanis a Logged in Festival célja, hogy egy alternatív szórakoztatási lehetőséget nyújtva otthon tartsa az embereket. Csacsi és Diamondprox összecsapása mellett a sport és az e-sport is találkozik majd egymással, az amerikai football edző és szakértő, Patrick Esume, valamint a Unicorns of Love edzője Fabian Mallant, vagyis Sheepy beszélgetnek majd a sport és az e-sport kapcsolatáról.

Csacsi esetében a sakkmérkőzés egy remek döntés a szervezőktől, ugyanis LoL-os pályafutása előtt igen sok órát szentelt ennek a tevékenységnek, Diamondproxszal pedig a UOL-nál töltött idő alatt is szerették űzni ezt a hobbit.

Érdekes eseménynek ígérkezik, amire egész biztosan érdemes lesz benézni. A közvetítést a Logged in Festival csatornáján lehet majd követni április 6., hétfő 17:00-tól.

Habár magyar játékos már nincs a LEC résztvevők között, a magyar nyelvű LEC adás nemrég újra elindult, a mai Misfits Gaming vs. Rogue mérkőzést is követhetitek már magyar nyelven az Esport1 csatornáján, ráadásul visszanyúlunk a kezdetekhez, a hangulatról PierceTheHeaven és Arwyll fognak gondoskodni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Andrew Tate öccse unalmában betiltaná az e-sportot

Tristan Tate egy régi, feltételezhetően amatőr-félprofi szintű verseny már-már mém kaliberű felvételét használva azzal állt elő, hogy betiltaná még az e-sport kifejezést is, akkora lúzerek ezek a játékosok.