Hirdetés

6. heti K&H MNEB programfüzet - Minden mérkőzés, menetrend és információ egy helyen

Ebben a cikkben minden fontos információt megtudhatsz a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság hatodik heti programjáról: időpontok, csatornák, a hét mérkőzése, esélylatolgatás és ez még nem minden.

Hirdetés

(Célegyenesre fordultak a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends csapatai, ismét visszakerült a menüsorra a Hearthstone. A hatodik hét küzdelmei következnek, ami ismét rengeteg izgalmas összecsapást tartogat számotokra, ezért nem érdemes lemaradni egyetlen összecsapásról sem! 

A játékok saját részeit a cikken belül más és más oldalon belül keresheted fel, de az egyszerűbb navigálás érdekében akár egyetlen kattintással eljuthatsz ahhoz a játékhoz, amit keresel:

K&H MNEB League of Legends 6. hét

Az előző héten elszenvedte első vereségét a Wonder Stag, ami intő jel lehet a Szarvasok számára, azonban továbbra sem kell tartaniuk attól, hogy veszélyben forog az első helyezésük. Kiváló formában lendült az Illés Akadémia Spirit és a Team Plague is, jelenleg talán ez a két csapat az, akik képesek felnőni a WSE mellé. Ilyen előjelekkel várhatják Meighték a 11. és 12. meccsnapot, ami nem lesz könnyed ujjgyakorlat számukra. Itt a lehetőség megmutatni a vetélytársaknak, hogy igenis sebezhető az ex-WiLD játékosból összeverbuvált csapat.

Team Plague vs Wonder Stag Esports - Match of the Week

Mihaibaros és Paresz felhúzta a carrycipőjét múlt héten, meg sem állt két győzelemig a tavalyi bajnok. A nemrég lezajlott jótékonysági kupán már bebizonyította a Plague, hogy képes legyőzni a WSE-t, most ismét itt van előttük az alkalom. Ha Meightnek sikerül dominálnia a középső ösvényt, akkor nem lehet gondja a Szarvasoknak, de egy egál körüli mides állás összességében már a TP malmára hajthatja a vizet. Nagy valószínűséggel utoljára találkozik a fenti két csapat a K&H MNEB döntője előtt, ezért kötelező mindenkinek végigizgulni a Bo1-es párharcot.

A 10.7-es patchben először vívnak meg az ötösök, már előre dörzsölhetitek a tenyereteket, mert meglepetésekből szinte biztosan nem lesz hiány.

Nézzétek az élő streamet, gyűjtsétek az E1 pontokat és váltsátok be ezeket értékes ajándékokra az E1 Piacon!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?