K&H MNEB Hearthstone - 3. kupa: A LvL Up kártyásai találkoztak a döntőben

K&H MNEB Hearthstone - 3. kupa: A LvL Up kártyásai találkoztak a döntőben

Háromból kettőt behúzott a LvL Up kiválósága.

Sima elődöntők után látványos befejezéssel dőlt el a főnyeremény és a maximálisan megszerezhető pontok sorsa. A LvL Up házi döntőjében Wuncler és Hulkeinstein találkozott egymással, ezzel a K&H MNEB előző szezonjának Warm Up kupája után ismét lerendezhették egymás között a csapattársak, hogy melyikőjük van jelenleg jobb formában.

Hulkeinstein vs Xalax

A tavalyi szezon győztese és a WSE veteránja gyorsan eldöntötte, hogy nem szeretnének Priestek ellen játszani a mai nap folyamán. Innentől már csak az volt kérdés, hogy mikor találkoznak egymással a Highlander Mage-ek. Erre végül a negyedik mérkőzésig kellett várni, de előtte is történtek események. Az első összecsapásban megmutatta Hulkeinstein, hogy a Galakrond Warrior Acolyte of Pain és Leeroy Jenkins nélkül is működőképes. Jól húzott, érkezett is a sebzés xalax arcába. A Bo5 második körében a Dragon Hunter bár kicsit erőlködősen, de behúzta a győzelmet, köszönhetően a dupla Stormhammernek. Itt azonban megállt a WSE-s srác tudománya és pillanatok alatt újabb két vereséget véshetett fel a neve mellé.

Győztes: Hulkeinstein

Eközben a másik ágon Wuncler sima 3-0-val lépett tovább Lockdownon, így kialakulhatott a LvL Up házi döntője.

Wuncler vs Hulkeinstein

Wunclertől kikerült a Highlander Hunter, Hulkeinstein ezúttal is a Priestet rakta félre. Az első összecsapáson rögtön megmutatkozott, hogy miért imádják és gyűlölik annyian a világ legnépszerűbb online gyűjtögetős kártyajátékát. Durrogtak a Puzzle Box of Yogg-Saronok, de Amazing Reno és Dragonqueen Alexstrasza sem szerett volna kimaradni a buliból. Az őrült fiesztát végül Hulkeinstein bírta tovább, az RNG az ő oldalára állt a mirror matchupban.

Wuncler nem dőlt kardjába, gyorsan kiegyenlített a Quest Druiddal. Valeera bár agresszív kezet húzott, egyszerűen nem bírt a rengeteg leszedéssel és Dream Portalokkal. A harmadik párharcban a Galakrond Warrior és a Highlander Mage feszült egymásnak, de egy erősebb kezdés után teljesen kiürült Hulkeinstein keze. Szerencséjére a szakadék szélén már nem hagyta cserben a különleges választás a bajnoki címvédőt, így jöhetett az utolsó meccs. Highlander Rogue vs Highlander Rogue, avagy egy mirror döntött az első hely sorsáról. Mindkét kártyásnak erős keze volt az early szakaszban, de fokozatosan átvette az irányítást Wuncler. Záporoztak a Lackeyk, Zephrys kétszer is elsült, a második már elég volt a győzelemhez. 

Győztes: Wuncler

A LvL Up legeredményesebb játékosa ezzel átvette a vezetést a tabellán, immár egyedüliként, továbbá revansot vett csapattársán a Warmup Kupán elszenvedett vereségért. Most egy hónap szünet következik, mivel az új kiegészítőt és a rotációt minden játékosnak el kell sajátítania, amihez idő kell. Jelentkezzetek a további kupákra és nézzétek a K&H MNEB közvetítéseit a hét további részében is! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!