Hirdetés

A Fortnite játékfájljaiból kiszedett információk egy történeti csavarra utalhatnak

Közeledünk a szezon végéhez, egyre több részlet lát napvilágot.

Hirdetés

Az Epic mindig is híres volt arról, hogy szeret elrejteni rejtvényeket és rejtett utalásokat a játékban. Ezek általában egy következő skint, egy történeti elemet, de akár egy teljesen új fejezetet is jelenthetnek, a lehetőségeknek csak a fejlesztők fantáziája szabhat határt. Ha pedig a cég szeret fejtörőket kitalálni, akkor a játékosok szeretnek találgatni és kombinálni azzal kapcsolatban, hogy akkor most mi is a helyzet. Egy előbányászott skin pedig ismét felkeltette az érdeklődést.

A képen látható kinézetet az egyik megbízhatónak számító információforrás szállította, aki már korábban is hozott olyan anyagokat, amiket később a játékban találtunk meg. A fenti képen látható úriember lehet egy új skin, de akár az is előfordulhat, hogy ő csak egy figura a történetben. Az érdekességet egyébként nem ő, hanem a nadrágja jelenti és a rajta található logó. Eddig annyit tudunk, hogy a Ghost és a Shadow oldal harcol egymással. De mi van akkor, ha ezzel a sztori még nem ért véget? Ha lenne egy harmadik frakció, akik azért jönnek, hogy bezavarjanak és nevető harmadikként megcsinálják a dolgokat. 

A 2. szezonból még van pár hét, főleg akkor, ha az Epic szokás szerint rátol még néhány hetet, szóval még bármilyen irányba elmehet a történet.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Ghost vagy Shadow?

  • 80 %
  • 20 %
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?