Rejtélyes objektumok jelentek meg az Agency körül, talán beindul a sztorivonal?

Rejtélyes objektumok jelentek meg az Agency körül, talán beindul a sztorivonal?

A Fortnite pályája is módosult egy kicsit a mai, v12.30-as frissítéssel.

Ma délelőtt robogott be a Fortnite szerverekre a v12.30-as frissítés, érdekes skineket, őrült jó új tárgyakat, valamint egy esetleges Deadpool esemény részleteit kaptuk általa. Az újdonságok sora azonban még mindig nem ért véget, ez a frissítés a pályán is alakított egy picit, öt rejtélyes, kilövőnyílás szerű objektum jelent meg a térkép közepén az Agency körül.

Jó nagy építményekről van szó.

Spoiler veszély

A továbbiakban a fájlokban található információk segítségével megnézzük, hogy mihez is lehet köze ezeknek a fedeleknek, viszont elképzelhető, hogy ez elspoilerezhet egy-két dolgot.

FortTory hamar utánanézett a játék fájljainak mélyén ezeknek az érdekes építményeknek és a következő részleteket találta:

  • Ezek az objektumok egy Doomsday Hatchből és Doomsday Doorból állnak
  • Összeköttetésben vannak a Doomsday Device nevű eszközzel

Elvileg a Doomsday Device megtalálható lesz a menü Battle Pass füle alatt.

A Wikipédia leírása szerint a doomsday device egy olyan hipotetikus eszköz -fegyver, vagy fegyverrendszer-, amely képes elpusztítani minden életformát egy adott bolygón, vagy akár magát a bolygót is, elhozva ezzel a végzet napját. Könnyen elképzelhető, hogy egyenesen a háttértörténethez kapcsolódik ez most, viszont azt nem kezdenénk el találgatni, hogy milyen módon. Meg kell majd mentenünk a világot? Lehet, elvégre ez a szezon az ügynökökről szól, akik mindig megmentik a világot.

Szerinted mik lehetnek ezek az építmények?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!