K&H MNEB LoL - Az ötödik Hét Csapata: Blackii és mihaibaros ismét a legjobbak között

K&H MNEB LoL - Az ötödik Hét Csapata: Blackii és mihaibaros ismét a legjobbak között

Három veretlen csapat játékosaiból került ki az ötödik hét "dream teamje".

Megszakadt a Wonder Stag veretlenségi sorozata, de a Team Plague és az Illés Spirit folytatta nagy menetelését. Harmadikként a KmK Esports is hibátlan hetet zárt, két játékosuk is bekerült a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends ötödik Hét Csapatába.

Top - Xeanny (KmK)

Az elmúlt héten mindkét alkalommal Camille-t pickelt magának Xeanny, ami egy kiváló döntésnek bizonyult. Először wAZIERt, majd Becsét döngölte bele a földbe, esélyt sem adott ellenfelének a KmK felső ösvényese. Csapata 2-0-s héttel zárkózott fel a középmezőnyre, ami valószínűleg a továbbjutást jelenti számukra.

Jungle - Rabbano (KmK)

Xeanny mellett Rabbano is óriásit játszott kedvenc AP dzsungeles hőseivel. Taliyah és Ekko került az ex-WiLD játékos kezébe, mivel Karthust mindkét alkalommal tiltották tőle. a THR ellen 4-2-17-et, a Royalos srácokkal szemben egy 2-0-12-es eredményt pakolt az asztalra, ezzel megérdemelten szerepel a Hét Csapatában.

Mid - Escik (IAS)

Különös helyzetben van az Illés, mivel két kezdőjük is képes középső ösvényen játszani. A Royal ellen még Escik kezdett miden, sikerült is Jarvannal megkeseríteni Soráék életét, azonban az AGW ellen Taricozott egyet a lengyel játékos BENZZ oldalán. Ebben a szerepben is tökéletesen helytállt, amiből ismét győzelemmel jött ki a Spirit.

ADC - mihaibaros (Team Plague)

Nagyot küzdött a Plague, hogy a sereghajtó ellen megszerezzék a három pontot. 39 perc és 1 másodperc kellett végül ahhoz, hogy ledőljön az iTHR Nexusa, így érvényesült a papírforma. A román légiós ezúttal is csapata legjobbja volt, ahogy azt már megszokhattátok tőle. A Grim Ravens ellen nem kellett megizzadnia neki sem, 7-0-5-tel hozta le azt az összecsapást.

Support - Blackii (IAS)

Ismét megvillant a Katarina, amivel ezúttal az Afterglow nem tudott mit kezdeni. Blackii és a Spirit elképesztő hajrába kezdett, jelenleg csak a Plague és a WSE jobb náluk az elmúlt hetek eredményei alapján. Hiába a szép teljesítmény, most jön csak a neheze. A következő négy fordulóban a WSE, a Plague, a Ravens és az iTHR keresztezi Blackiiék útját. A népszerű streamerben joggal bízhat csapata, de a Katarina tiltás keresztülhúzhatja a számításokat.

Ma és holnap sem maradtok K&H MNEB LoL meccsek nélkül. Nézzétek az élő közvetítéseket, gyűjtsétek az E1 pontokat és látogassatok el az E1 Piacra, ahol beválthatjátok őket!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt az abszolút legjobb az elmúlt héten?

  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 91 %
  • 9 %