Igazi kaméleon játékot  láthattunk a K&H MNEB PUBG 6. zárt fordulóján

Igazi kaméleon játékot láthattunk a K&H MNEB PUBG 6. zárt fordulóján

Kegyetlen fejesekből ma nem volt valami sok, ellenben komikus pillanatokból már több akadt.

Félidejéhez érkezett a K&H MNEB PUBG bajnoksága, a mai forduló után a csapatok egy hosszabb szünetre vonulnak. A Grim Ravens zsinórban a második hetét hagyta ki, ezzel a trónbitorlói tovább növelhették az előnyüket. Nézzük is meg, hogy mi történt a mai napon!

Első mérkőzés - Erangel

A Kecske Kommandóból Gyubi már a meccs elején lőtt egy szépet, Red Dotos Karral szedte le Brenkit a Parrotsból. Az autókázások is időben elkezdődtek, minden csapat próbált rotálni, a Volgare remekül el is kapta az éppen pozíciót váltó WhiteHounds Esportsot, két játékost tettek el tőlük láb alól. A WhiteHounds maradék játékosai igen kényelmetlen helyzetbe kerültek ezután is, az iTHR és a Duranda is lőtte őket távolról, így újabb embert vesztettek.

A 16. percben kiesett az első csapat a meccsről, a Tirpak5, rögtön utánuk viszont búcsúztak még páran, 1-2 perc elteltével már csak 12 csapat maradt.

A végjátékban a Team Strigula és a Kecske Kommando játékosai találkoztak, a KK négy játékossal, a Strigula pedig három emberrel vágott neki az utolsó perceknek, a vonal játékosoknak viszont sikerült felhozniuk 2v2-re, majd 1v2-re a szituációt. Mindhárom játékos egy szalmabála mögött bujkált, a Team Strigula pedig elképesztően okos és türelmes játékkal végül ki tudta "füstölni" Gyubit. Egyértelműen a szezon legizgalmasabb végső összecsapását láthattuk.

Második mérkőzés - Miramar

A következő találkozón is nagyon hamar megvolt az első frag, zslg a Volgare csapatából küldte át a túlvilágra a Team Balaton játékosát, AYTEPet. Az első csapatszintű kieső a Team Balaton volt, akiket a Tirpak5 játékosa remekül kapott hátba, a Duranda pedig third partyként becsatlakozva segített befejezni a teljes felállást.

Az ötödik körfázis végére már túl sok csapat tartózkodott túl kicsi területen, így egy szinte térképszintű harc indult el, amivel sorra hullottak a csapatok. A Budapest Five ezen a meccsen viszonylag hamar kiesett, a nyolcadik helyen végeztek, így ezért a körért inkább a killekből kaptak pontokat.

A top 3-ban a Duranda, a Genesis Gaming és az iTHR küzdöttek meg a győzelemért. A kaszások remek pozícióba kerültek, a kör teljesen rájuk szűkült, a Genesis viszont elképesztően jól játszotta meg a helyzetet, így hátrányból érkezve meg tudták nyerni a meccset, ráadásul 11 gyilkossággal.

Harmadik mérkőzés - Sanhok

A gyors mérkőzésekkel büszkélkedő Sanhokon azonnal beindultak a harcok, pillanatok alatt elkezdtek hullani a játékosok, az első kieső csapat pedig a Black ReaperS volt, akiket az OwlNation lőtt keresztbe az egyik compoundban.

A phase 3-tól ismét ropogtak a fegyverek, de azért néhány sunyi sniperezés is befért még, ilyen volt például b4luz remek megmozdulása is.

A csapatok száma rövid időn belül 5-re csökkent, a Budapest Five a negyedik helyen búcsúzott, a csirkevacsoráért pedig a WhiteHounds Esports teljes csapata, az iTHR két játékosa és a Volgare egy játékosa küzdött meg, matematikai előnyét kihasználva pedig a WHE húzhatta be a legtöbb pontot.

Negyedik mérkőzés - Erangel

Erangelen egy ritka, de annál szórakoztatóbb pillanatot figyelhettünk meg, egy rövid autós üldözés, autós harc szemtanúi lehettünk Aleh és Weede között. Elhalálozás ugyan nem lett belőle, de kifejezetten látványos volt.

Viszont, ha azt hittétek, hogy erre nem lehet rákontrázni, akkor nézzétek meg az alábbi klipet, tuba egy igazi kaméleon, egy igazi szerzetes nyugodtságával lapul meg a ház tövében, az iTHR pedig csináltasson szemüveget.

A top 5-ben a Team Strigula egy sietős átpozícionálás során életét vesztette, a Budapest Five pedig jó fedezéket talált a körben található compoundokban. Az utolsó pillanatokban a csirkevacsiért a BP5, a WhiteHounds Esports és a Tirpak5 küzdött meg, a Budapest Five azonban remekül vívott meg egy kétfrontos háborút, így övék lett a győzelem.

A forduló az alábbi eredményekkel zárult:


A teljes szezonra vonatkozó állás pedig a következő:

A K&H MNEB PUBG tehát most egy hosszabb szünetre vonul, május 3-án érkezik majd a hetedik nyílt selejtező, május 8-án pedig a hozzátartozó zárt!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!