K&H MNEB LoL - A hatodik Hét Csapata: Visszakerültek a WSE-s srácok a legjobbak közé

K&H MNEB LoL - A hatodik Hét Csapata: Visszakerültek a WSE-s srácok a legjobbak közé

Óriási csata zajlott az alsó ösvényes helyekért, ezúttal az AGW duója örülhetett.

Mindössze egyetlen fordulót bonyolítottak le a K&H MNEB League of Legends alapszakaszának hatodik hetében, ugyanis a szerverek nem bírták a keddi terhelést. A négy győztes csapatból végül három delegált játékos(oka)t a Hét Csapatába. Itt az elmúlt összecsapásokból összeállított legerősebb ötös!

Top - MarineHBS (WSE)

Egyik kedvenc hősével villogott a felső ösvényen Marine, aki esélyt sem adott Coatpustmainnek arra, hogy sikerüljön visszarázódnia az elbukott early után. Murawodo hasonlóan nagy meccset játszott, de Marine domináns játéka Kleddel ezúttal kiemelkedett a mezőnyből.

Jungle - Sanyadau (WSE)

A WiLD egykori idézője ismét Elise-t húzta elő a kalapból, amivel egészen elképesztő teljesítményt rakott össze. Egyetlen halált gyűjtött be, miközben dominálta a mérkőzés korai, középső és végső szakaszát.

Mid - Se7en (Grim Ravens)

Egy jó Se7enre már hatalmas szüksége volt a Hollóknak, nem is kellett sokáig várni arra a rajongóknak, hogy meginduljon az a Diana. Nagy szerepe volt a francia légiósnak, hogy a Grim Ravens ne maradjon le a közvetlen vetélytársaktól.

Bot - Crytek (AGW) és Libracz (AGW)

Matebuff és hextasy pazar statisztikával zárta a Plague elleni rangadót, azonban Sanya és Marine mellett nem volt nehéz dolguk. Nem úgy az AGW alsó ösvényes párosának, akik carryzték csapatukat a legnehezebb pillanatokban is. Külön érdemes kiemelni Libracz Sorakáját, aki ezúttal is száguldó mentőautóként segített a bajbajutott csapattársakon.

Ma és holnap sem maradtok K&H MNEB LoL meccsek nélkül, sőt pénteken pótolják a csapatok a kedden elmaradt összecsapásokat. Nézzétek az élő közvetítéseket, gyűjtsétek az E1 pontokat és látogassatok el az E1 Piacra, ahol beválthatjátok őket!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt a legjobb játékos az elmúlt héten?

  • 10 %
  • 10 %
  • 14 %
  • 3 %
  • 62 %