K&H MNEB LoL - A hetedik Hét Csapata: Egyetlen csapatról szóltak az utolsó körök

K&H MNEB LoL - A hetedik Hét Csapata: Egyetlen csapatról szóltak az utolsó körök

Az utolsó fordulókban egyetlen csapat kivételével mindenki botlott legalább egyszer.

Rendhagyó módon három fordulót rendeztek a K&H MNEB LoL alapszakaszának utolsó hetében. Minden játékos még egyszer bizonyíthatott a kieséses szakasz előtt, azonban mindössze egyetlen ötös volt képes arra, hogy hibátlan mérleggel zárja a 7. hetet. A különös választások ellenére dominálták az összecsapásokat a Wonder Stag Esports idéző, kérdés nélkül róluk szólt a 13, 14. és a bepótolt 11. mérkőzésnap!

Top - Marine (WSE)

A KmK ellen megszokott Ornn választással érkezett meg a Szurdokba, a Royal és az Illés ellen kicsit kimozdult a kompetitív komfortzónából a WSE felső ösvényese. Először Volibearrel nem ismert kegyelmet, majd Yorickkal farmolta végig az egész mérkőzést. Utóbbi Bo1-ben 0-0-0-s stattal zárt Marine, de a split pusholás mellett másra nem is volt tőle szükség.

Jungle - Sanyadau (WSE)

Kétszer Morganázott, egyszer Malphite-ozott Sanya, de a furcsa pickek ellenére egyértelműen dominálta a jungle-t. Különösen az AP Malphite-tal volt nagyon meggyőző, folyamatosan vállalta fel a harcokat és vezette csapatát győzelemre 30 perc alatt.

Mid - Meight (WSE)

Fakerdog Kha'zix választására az utolsó fordulóig kellett várni, de a hatalmas karmokkal hadonászó ízeltlábúnak ennyi is elég volt, hogy elvigye a show-t. Hiába nem metapick most az assassin, Meight elképesztően nagyot játszott vele és simán megverte vele Esciket miden. 

Bot lane - Matebuff (WSE) és hextasy (WSE)

Magyarország legerősebb ADC + support duója nem bízta a véletlenre a szórakoztatást. Volt itt Veigar + Poppy, Kog'maw + Lulu, csak az IAS ellen maradtak a megszokottnál, amikor Ezreal + Rakant választottak maguknak. Egyedül yaztrom tudta felvenni a WSE-s srácokkal a versenyt, a többi meccsen hatalmas előnnyel zártak.

A rájátszásban ismét bizonyíthatnak a legjobb csapatok, kövesd egész héten a K&H MNEB LoL összecsapásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!