Bővül a K&H MNEB csapatjátékok döntője és a HUNESZ Masters versenynaptára is!

Bővül a K&H MNEB csapatjátékok döntője és a HUNESZ Masters versenynaptára is!

A HUNESZ döntései alapján minimálisan módosult a K&H MNEB csapatjátékainak a fináléja, valamint későbbre került a HUNESZ FIFA Masters döntője, de további versenyeken is lehet még pontot szerezni.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel a K&H MNEB teljesen átállt az online üzemmódra. A koronavírus járvány miatt az emberek úgy tehetnek a legtöbbet, ha otthon maradnak, emiatt viszont az offline események elmaradnak, illetve a közvetítések is átalakulnak. A bajnokság döntői biztosan meg lesznek tartva, viszont az összes mérkőzésen online formában küzdhetnek meg résztvevők. A HUNESZ elnökségi ülése után viszont 3 játék esetében megváltozott némileg a finálé.

A K&H MNEB 5v5 csapat döntőinek lebonyolításának módosítása az alábbiak szerint alakult:

Mindegyik finálé - Rainbow Six: Siege, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends - Best of 5 formátumban kerül lejátszásra.

Ezen túlmenően bővítés történik egy másik nagy sorozatban is. A HUNESZ FIFA Masters eredetileg kiírt versenynaptárában amellett, hogy az összes verseny már online zajlik, lassan véget is ér a szezon. A határozat alapján viszont:

A HUNESZ Masters döntőt is online bonyolítják le és a finálé időpontját 2020. július 4-re módosították, valamint a döntőbe jutott versenyzők clean feed-et kell, hogy biztosítsanak a HUNESZ kommentátorainak. A döntőig, hogy a versenysorozat ne álljon meg, a HUNESZ nyeremény nélküli, pontszerzési lehetőséggel rendelkező versenyeket rendez, összesen 4-et az alábbi időpontokban:

  • Május 9.
  • Május 23.
  • Június 6.
  • Június 20.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!