Itt a Facebook Gaming következő szintje - Új alkalmazással követhetjük kedvenc streamereinket

Itt a Facebook Gaming következő szintje - Új alkalmazással követhetjük kedvenc streamereinket

Új alkalmazással próbálja növelni bázisát a Facebook Gaming.

Lassan már észben tartani is nehéz, hogy hányadik fejezetéhez ért a streamer platform háború, a Twitch, a Mixer, a YouTube Gaming és a Facebook Gaming küzdelme. A listát még mindig a Twitch vezeti, ez biztos, de időközben megérkeztek a kihívók is. Sőt, nemcsak, hogy megérkeztek, de szépen lassan növekednek is.

Kis túlzással a YouTube Gaming gyakorlatilag senkit sem érdekel, vannak ugyan e-sport és gaming streamek a platformon, de csak elenyésző számban. Arra viszont biztosan emlékeztek, amikor a Mixer rákapcsolt és sok Twitch streamert sikerült átcsábítania magához, köztük Ninját és shroudot is.

Valami hasonló volt a terve a Facebooknak is, tavaly ősszel kezdtek bele a nagy "bevásárlásba" és a számok alapján be is jött a dolog. A 2018-as adatokhoz képest, egy évvel később 210%-kal néztünk több Facebbok Gaming élőadást. Persze a Facebookos live-ok sok tekintetben le voltak maradva, de az dicséretre méltó, hogy folyamatosan fejlődik a rendszer és most megkapta a saját, önálló alkalmazását is.

a már meglévő Facebook profilunkkal is használhatjuk az új alkalmazást

Androidon már elérhető, iOS-t futtató készülékeken pedig hamarosan elérhető lesz a Facebook Gaming. "Watch, Play, Connect" vagyis "Nézd, Játszd és Maradj kapcsolatban", ahogy az alkalmazás hirdeti magát. Ez tökéletesen le is fedi a Facebook Gaming kínálta lehetőségeket. Most már saját appból követhetjük, nézhetjük kedvenc streamereinket, feltéve persze, ha Facebookon és nem máshol dolgoznak.

Az élő adások követése mellett böngészhetünk a gaming témájú csoportjaink között és kaptunk egy új hírfolyamot is, ami a szokásos Facebookos hírfolyamunk gaming híreit, bejegyzéseit szűri ki nekünk. Ha pedig megunnánk a streameket és mi magunk is játszani szeretnénk, akkor ott van az összes játék, amit elérünk Facebookról.

Az alkalmazáson keresztül persze mi is könnyedén indíthatunk élő adást, akár mobilos játékokról is. Az appot letölthetitek a Google Playből és hamarosan érkezik az iOS-es változat is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a legjobb, élő adásokat kínáló platform?

  • 100 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %