Kiosztották a díjakat: Megvan az alapszakasz MVP-je és a K&H MNEB All-Team is

Egyetlen csapat gigászként emelkedett a többiek fölé a K&H MNEB S2 LoL alapszakaszában.

Egy napnál is kevesebbet kell csak várni arra, hogy kezdetét vegye a K&H MNEB League of Legends döntője. A második szezon fináléjában a Wonder Stag Esports és a Team Plague játékosai feszülnek egymásnak, hogy Bo5-ben küzdjenek meg a második szezon virtuális bajnoki trófeájáért. Az offline döntőt nem lehetett megtartani a koronavírus-járvány miatt, de az online körülmények várhatóan nem befolyásolják majd az izgalmas mérkőzéseket és a magas színvonalú összecsapásokat.

Mielőtt azonban sor kerülne a fináléra, nincs más hátra, hogy fény derüljön a K&H MNEB LoL alapszakaszának legértékesebb játékosára, valamint összeálljon az All-Team a legerősebb ötös, amit a játékosokból össze lehet rakni.

K&H MNEB LoL alapszakasz MVP - Marine (Wonder Stag)

A legtöbb profi úgy tartja, hogy a felső ösvénynek van a legkisebb impactje, azaz ráhatása a mérkőzésekre. Ezt cáfolta meg Marine az egész szezon során, mivel tankos és bruiser hőseivel folyamatosan ő kezdeményezte a harcokat, ő volt az első vonal, akin nem lehetett csak úgy átjutni. A toposok közül kiemelkedő volt a legfontosabb statisztikai mutatókban, az egész alapszakasz során talán legmegbízhatóbb pontja volt a Szarvasoknak. Champion poolja nagy, chesse pickjei könnyed győzelmet jelentettek csapatának, szinte lehetetlen volt fogást találni rajta. Az MVP cím megérdemelten került a 25 éves idézőhöz, de nem csak ő kapott szavazatokat a voksolás során.

További játékosok, akik szavazatot kaptak az MVP kiválasztása során: Sanyadau, Meight, Matebuff és hextasy.

K&H MNEB LoL All-Team 

A legerősebb kezdőötös összeállításakor kizárólag az alapszakasz teljesítményét kell figyelembe venni. A playoffban mutatott teljesítmény semmilyen mértékben nem befolyásolta az "álomcsapatot", amiben a posztjukon legerősebb játékosok foglalnak helyet.

Top - Marine (WSE)

Az MVP kérdés nélkül uralta a felső ösvényes párharcokat. Hősválasztástól függően volt agresszív killeket halmozó, vagy passzív miniontakarító és toronydöntő. Ornnal és Renektonnal keserítette meg legtöbbször ellenfelei életét, de Kleddel is megmutatta, hogy bármikor képes lecsapni áldozatára.

All-Team 2-be Murawodo (AGW) került, aki nem villant meg sokszor, de ha megszállta a démoni erő, akkor rendesen odapakolt mindenkinek, aki keresztezte az útját.

Jungle - Sanyadau (WSE)

Az utolsó fordulókra inkább offmeta pickekre váltott a fiatal dzsungeles, de addig a klasszikus Jarvan IV - Gragas - Elise hármasból válogatott legtöbbször magának társat a mérkőzésekre. Korai agressziója meghozta a gyümölcsét, ritkán került hátrányba a mérkőzések során. KDA-ban abszolút a legjobb volt a posztján, de a többi mutatóban is az első helyek valamelyikét kaparintotta meg.

All-Team 2-be Paresz (PLG) került, aki talán a legerősebb early game jungler volt az egész mezőnyben, de a domináns játék nem mindig jelentett győzelmet számára.

Mid - Meight (WSE)

Fakerdog, azaz Crvena Zvezda Meight, azaz Wonder Stag Esports Meight Magyarország legjobb középső ösvényese, mind a mutatott játéka, mind az eredményei alapján. Az alapszakasz során nem egyszer vette hátára csapatát még a legnehezebb pillanatokban is. 14 meccsen 12 különböző hőssel játszott, sőt egyszer még az alsó ösvényre is ellátogatott, hogy Settel kergesse őrületbe az ellenséges hősöket.

Az All-Team 2 mides posztjáért két játékos harcolt óriásit, azonban Esciket (IAS) végül megelőzte Se7en (RVN), aki a legvérszomjasabb középső ösvényese volt az egész K&H MNEB LoL S2-nek. A francia légiós brutális kegyetlenséggel repült rá minden gyilkosságra, azonban előfordult, hogy túlságosan sokat szeretett volna kihozni az adott helyzetből.

ADC - Matebuff (WSE)

A Wonder Stag alsó ösvényes párosa kiemelkedő volt az egész szezon során, Matebuff közel 10-es KDA-val és stabil, magabiztos teljesítménnyel mutatta meg, hogy értelmetlen rá tiltásokat pazarolni, mivel Ezreallel, Sennával és Miss Fortune-nel is a mezőny fölé képes emelkedni.

All-Team 2-be BENZZ (IAS) került, aki fiatal kora ellenére érett játékkal mutatta meg, hogy akár hosszútávra is érdemes tervezni vele. Ő volt az a lövészek közül, akinek legnagyobb hatása volt saját csapatának teljesítményére, megérdemelten sorakozhat fel Matebuff mögött a K&H MNEB legjobb ADC-inek listáján.

Support - hextasy (WSE)

Matebuff nélkül lehet nem lenne ilyen jó hextasy, de szerencséjére partnerével játszik már évek óta. A változatosság kedvéért őt nem Máténak, hanem Gergőnek hívják, de bátran odatehető a szezonban mutatott teljesítménye Marine, Meight és Matebuff mellé. Többször ő volt az, aki farmolt és a gyilkosságokat hajszolta, mivel a fasten Senna taktikához tökéletesen tudott alkalmazkodni.

All-Team 2-be Libracz (AGW) került, aki a klasszikus gyógyítós-pajzsolós támogatói szerepet töltötte be a mérkőzéseken, talán egyedüliként az egész ligában. A Soraka, Yuumi és Janna választások szokatlanok, de nagyon hatékonyak voltak, amire kötelező volt tiltani minden mérkőzésen.

Hatalmas gratuláció Marine-nak és minden játékosnak, aki bekerült a K&H MNEB All-Teambe. Ne feledjétek, vasárnap jön a döntő! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki volt a K&H MNEB LoL alapszakasz MVP-je?

  • 16 %
  • 0 %
  • 8 %
  • 5 %
  • 0 %
  • 62 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 3 %
  • 3 %
  • 3 %