A 2019-es V4FSF egyik győztes játékosa a Heroic új edzője

HUNDEN szögre akasztotta az egeret és a jövőben edzőként segíti majd a Heroic csapatát.

Sokakat meglepve volt képes nyerni tavaly a Tricked az akkori VP ellen a V4 Future Sports Festival döntőjében. A dán ötös magabiztosan menetelt végig a versenyen és bár a döntő kellően izgalmas volt, a Tricked uralta a meccset és végül meg is nyerte azt, 2-1-es végeredménnyel.

roeJ, sjuush, HUNDEN, Bubzkji, acoR és Winspai, a 2019 V4 Future Sports Festival színpadán

A dán csapatot hamar kivásárolta a Tricked zászlaja alól a MAD Lions, a V4FSF győzelem óta pedig napról napra közelebb kerülnek a HLTV top10-hez. Igaz, ma már nem teljesen azzal a felállással játszanak, mint Budapesten.

Március elején jelentette be a csapat, hogy az addigi irányítójuk, HUNDEN kispadra került, helyét új IGL veszi majd át, ő pedig nagy eséllyel valamilyen menedzseri pozíciót tölt majd a MAD Lions jövőjében. A bejelentésre viszont hiába vártunk, egészen mostanáig.

A terv végül változott, HUNDEN nem maradt a MAD Lions színeiben, helyette az éppen nehézkes időket élő, de ígéretesnek tűnő, felfrissült Heroic új edzője lett.

"Végre megtettem azt a lépést, amit már nagyon rég óta akartam. Amikor megkaptam a lehetőséget, hogy egy ilyen tehetséges csapat edzője legyek, azonnal tudtam, hogy el kell fogadnom. A jövőben azt csinálom majd, amihez a legjobban értek. Az agyamat fogom használni, hogy újra fényessé varázsoljam a Heroic nevét és, hogy újra a legjobbak között legyen a csapat." - nyilatkozta HUNDEN a bejelentést követően.

A Heroic élete vett néhány furcsa fordulatot mostanában, először úgy tűnt, hogy kivásárolja a játékosait a FunPlus Phoenix, az a terv dugába dőlt, de közben az Astralis lecsapott az egyik játékosukra. Végül niko és TeSes érkezett a két megüresedett helyre és jelenleg így fest a Heroic felállása:

  • Martin "stavn" Lund
  • Johannes "b0RUP" Borup
  • Casper "cadiaN" Møller
  • René "TeSeS" Madsen
  • Nikolaj "niko" Kristensen
  • Nicolai "HUNDEN" Petersen (edző)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!