Újabb játékos érkezhet az Astralishoz, vele együtt már hét fős lehet a csapat

Újabb játékos érkezhet az Astralishoz, vele együtt már hét fős lehet a csapat

Kérdés, hogy beválik-e majd ez a fajta újdonság?

Más játékokban, például a League of Legendsben már nem ismeretlen, hogy az alapból 5v5 játékmódra sokkal nagyobb csapatok állnak fel. Persze egyszerre csak öten játszanak, de két meccs között benne van a pakliban, hogy a csapat egy része lecserélődik. 

A CS:GO-ban eddig nem láttunk példát 5+ felállású csapatokra, mostanában viszont egyre többen próbálkoznak vele. Ott van például Jamppi és az ENCE esete, a finn játékos nem játszhat Valve által szponzorált eseményeken, más versenyeken viszont igen. Az Elisa Invitational alkalmával például ő játszott xseven helyett.

Azt is tudjuk már egy ideje, hogy az Astralisra a jövőben egy hat emberes csapatként kell majd tekintenünk. Es3tag június elején érkezik a négyszeres Major győztes csapathoz és most úgy néz ki, hogy a dánok nem állnak le a játékosállomány bővítésével. 

A dbltap.com forrásai szerint az Astralis már a hetedik játékosát keresi. A konkrét kiszemelt még nem ismert, de könnyen lehet, hogy hamarosan már őt is bejelentik. A csapat célja ezzel egyértelműen az, hogy kicsit felkavarják az állóvizet és maguk mögött hagyjuk a mostani felemás teljesítményüket.
A gond az, ami már es3tag leigazolásának hírénél is felmerült, meddig tarthat a 6-7 emberes csapat varázsa. Tegyük fel, hogy egyik meccsről a másikra es3tag játszik majd, mondjuk dupreeh helyet. Idővel ez a felállás is kiismerhetővé válik majd, az ellenfelek hamar megtanulják majd, hogy melyik pályán éppen ki és mit játszik majd.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Szerinted a CS:GO-ban is elterjednek majd a több, mint öt emberes felállások?

  • 9 %
  • 91 %