Újabb csapatot szedett szét a VALORANT - Szinte nulláról kezdheti újra a Swole Patrol

Újabb csapatot szedett szét a VALORANT - Szinte nulláról kezdheti újra a Swole Patrol

Fokozatosan szedi "áldozatait" a VALORANT.

Lehet, hogy most hozzá kell szoknunk ehhez? Lehet, hogy minden hétre jut majd egy hír, hogy minimum egy játékos, de akár egy egész csapat is magára hagyja a CS:GO-t és elmegy VALORANTozni? Könnyedén lehet, az eddigi példa ezt mutatja.

Múlthéten számoltunk be nektek arról, hogy a NiP korábbi játékosa, pyth is a VALORANT felé vette az irányt, most pedig itt vannak újabb játékosok, akik követik őt. A Cloud9 csapatában eltöltött három hónapjából ismerős Zellsis az, aki pár napja jelentette be, hogy követi volt csapattársát foodot és VALORANTban folytatja a karrierjét. Ezzel megindult a lavina.
Zellsis a Swole Patrol csapatából lépett le, ahogy food is tette azt, három nappal előtte. Ennek hatására, Austin "Cooper-" Abadir bejelentette, hogy elhagyja a Swole Patrol kötelékét, de a jövőjét továbbra is a CS:GO-ban képzeli el. Pár óra kellett csupán és jött az újabb bejelentés, a csapat volt irányítója, Ryan "freakazoid" Abadir is lelépett és inkább a Riot játékát pörgeti majd.
Ezzel gyakorlatilag vége a Swole Patrolnak, Edgar "MarKE" Maldonado az egyetlen megmaradt játékosuk és legjobb esetben is az ő részvételével, de egy nagyrészt új csapat épülhet majd fel, de az sem kizárt, hogy MarKE is elhagyja majd a süllyedő hajót.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!