Elindult a GMG születésnapi vására, ingyen játékokat is pörgethettek

Elindult a GMG születésnapi vására, ingyen játékokat is pörgethettek

Pörgessétek meg a kereket és húzzátok be az ingyenes játékokat!

A legnagyobb nyári leárazásokra még várni kell nagyjából másfél hónapot, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne kifogni egy-egy jobb ajánlatot. Az ingyenes játékok és brutális kedvezménnyel kínált csomagok mellett érdemes figyelni a klasszikus akciókat is, amiket nem nehéz megtalálni, ha jó helyen keresitek.

A Green Man Gaming már 10 éve jelen van a piacon, ezért stílusosan szeretnék megünnepelni a hatalmas mérföldkövet. Az elsőre furcsán zöldes weboldal ne tántorítson el titeket, teljesen megbízható forrásból tudtok beszerezni játékokat, ha őket választjátok. 15 euróért az Assassin's Creed Odysseyre, 24 euróért az Anno 1800-ra csaphattok le, de a Red Dead Redemption 2, a nemrég megjelent XCOM: Chimera Squad és a Borderlands 3: Super Deluxe Edition is csak arra vár, hogy tegyetek velük egy próbát.

Ha szeretnétek további ingyenes játékokkal is gazdagodni, akkor figyeljétek azokat a címeket, amik neve mellett egy nagy zöld X található. Ezek azok a játékok, amelyek részt vesznek egy második akcióban is, vagyis megvásárlásukkal kaptok egy vouchert, amit beválthattok a születésnapi szerencsekeréknél. A pörgetés után egy "mystery game" üti a markotokat, ami újabb remek alkalom arra, hogy eredeti videójátékokkal szórakoztassátok magatokat a jelenlegi körülmények között is.

A GMG vására egészen május 31-éig tart, ezért bőven van időtök arra, hogy átgondoljátok mire szeretnétek igazán költeni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!