Elindult az osztrák pályán a selejtező, a második MNASZ-HUNESZ OAB versenyre

Elindult az osztrák pályán a selejtező, a második MNASZ-HUNESZ OAB versenyre

Az osztrák ringen körözve a legjobb 14 időt autózó versenyző ott lehet a vasárnapi futamon, a mezőny szoros, de új bajnokok mindig születhetnek.

Egy elképesztő izgalmas futam után állhatott fel a dobogó legfelső fokára Benito, a Race Online Hungary versenyzője, mögötte csapattársa Stig, valamint GernKnudly végzett. Az álomszerű, előzésekkel teli, az első kanyartól az utolsóig izgalmakat tartogató nagydíj remek nyitánya volt az MNASZ-HUNESZ E-sport Országos GTSport Autószimulátor Bajnokság első szezonjának.

Eltelt azonban egy újabb hét, az e-pilóták kifújhatták magukat vagy épp ellenkezőleg, gőzerővel készülhettek, hiszen május 11., hétfő reggel 9 órától már megnyílt a lehetőség a második futam kvalifikációjára. Bárki futhat mért kört, egészen péntek este éjfélig, és ha sikerül a legjobb 14-be beverekedni magát, valamint elmúlt már 16 éves, akkor ott lehet a vasárnapi versenyen is.

A mostani időmérőn a virtuális Ausztriában található Red Bull Ringen körözhetnek a játékosok, és a cikk megírásának pillanatában az alábbiak szerint alakult a legjobb 8 helyezése a ranglista szerint:


Forrás: GTSH-Rank

Ezen kívül az első futamot követően így néz ki a ranglista:


Forrás: huneszmasters.hu/oab

A GTSH-Rank hivatalos weboldalán pedig meg tudjátok tekinteni mindig a legfrissebb pontállást, illetve minden információt megtaláltok a bajnokságról. A nyitófutamot követően még 5 pontszerző versenyt rendeznek az alapszakaszban, és innen a legjobb 28 e-pilóta továbbjuthat az elődöntőbe. Rengeteg esély van még bárki számára, hogy ott legyen a legjobbak között, viszont ehhez arra van szükség, hogy a lehető legtöbb selejtezőn keresztül kvalifikálja magát egy játékos. Ehhez nincs más teendőtök, mint szimplán nevezni az MNASZ-HUNESZ OAB-ra és már rá is léphettek a gázpedálra.

Itt tudsz regisztrálni és nevezni!

A május 17-i futamról természetesen lesz élő közvetítés, méghozzá magyar kommentárral. A megmérettetés 17 órakor kezdődik és az alábbi csatornán tudjáatok majd követni.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!