Csak egy játékos zárta veretlenül a K&H MNEB Hearthstone versenyének 5. fordulóját

Csak egy játékos zárta veretlenül a K&H MNEB Hearthstone versenyének 5. fordulóját

Viszonylag könnyedén húzta be az 5. kupát Antigua.

Az utolsó előtti felvonásához érkezett a K&H MNEB Hearthstone kupasorozata, azonban a magas színvonalú játék ezúttal sem hiányozhatott az élő közvetítésből. Antigua először LvL Up Hulkeinsteinnel, az előző szezon bajnokával mérkőzött meg, majd Team Plague Huby várt rá a mindent eldöntő Bo5-ös szériában.

Hulkeinstein vs Antigua (Bo5)

Hiába hívják Highlander Hunternek a decket, Antigua pillanatok alatt leaggrózta Hulkeinstein Demon Hunterét, köszönhetően a nagyszerű early kezdésnek. Curve-ön jöttek a lapok, nem igazán volt sansza az S1 győztesének ezen a meccsen. A küzdelmek folytatódtak, ezúttal Warlockkal zúzott Antigua, amire bár volt válasza a LvL Up kártyásának, a folyamatosan megpörgetett Hand of Gul'danokkal nem tudott mit kezdeni.

0-2-ben sem omlott össze a nagy tapasztalattal rendelkező harcos, Altruisra Altruis volt a válasz, ami elég is volt a szépítéshez. A negyedik meccsre teljesen elfogyott a lendülete Hulkeinsteinnek, Illidan jött, látott, topdeckelt és agyonverte 6 kör alatt Valeerát. 

Győztes: Antigua

Huby vs Antigua (Bo5)

5-0-ról várhatta a folytatást a két gyermekes apuka, de ilyen sima Bo5-re valószínű ő sem számított. Huby egyedül a Face Hunterrel volt igazán partiban, a többi meccsen az a különös helyzet fordult vele elő, hogy nézőként követhette azokat az összecsapásokat, ahol neki kellett volna játszania. A Zoo Lockkal ott volt a kötelező Hand of Gul'dan eldobás, a Highlander Hunter nagyszerű earlyt húzott a Face elleni mirrorban, a Demon Hunter nemes egyszerűséggel fogta magát és rátaposott a gázra.

Jókor jöttek a plusz sebzések, amire nem volt érdemi választ. Megérdemelten, szép játékokkal és nagyszerű húzással biztosította be vezető helyét Antigua, ő már biztosan ott lesz a top 8-as döntőben.

Győztes: Antigua

A sorozat még mindig nem ért véget, nevezzetek az utolsó kupára, ahol továbbra is 40 000 forint a tét. Legyetek ti a kupagyőztesek, zsebeljétek be a főnyereményt, miközben két meccs között nézitek az élő közvetítést az Esport1 oldalán!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!