"Az Astralis mezét viselni sokkal nagyobb motiváció bármi másnál" - JUGi

Új játékost igazolt a világelső Astralis, immár hat aktív játékosuk van.

Nincs egy hete, hogy egyes források tudomására jutott, miszerint az Astralis nem elégszik meg es3tag leigazolásával, már gőzerővel keresik a hetedik játékosukat. Tegnap meg is történt a hivatalos bejelentés, immáron hat aktív játékosa van a dán csapatnak.

Ahogy azt sejteni lehetett, valóban Jakob "JUGi" Hansen lett az Astralis új játékosa és már azt is tudjuk, hogy mikor mutatkozik majd be. JUGi a hamarosan kezdődő DreamHack Masters Spring alkalmával ölti majd magára először az Astralis mezt, ha pedig tippelnünk kéne, akkor minden bizonnyal device helyén játszik majd, hiszen korábbi csapataiban is ő forgatta az AWP-t.

JUGi gyakorlatilag az össze dán együttest megjárta már, eddigi karrierje legjobb időszaka egyértelműen a Heroicos időszak volt, később hiába igazolt az OpTic majd a North csapatába, sehol sem találta a helyét. A 23 éves dán számára nagy előny lehet, hogy nem ismeretlen neki az Astralis körül dolgozó stáb, a csapat módszerei, hiszen amikor a Heroic játékosa volt, őket is ugyanaz az RFRSH birtokolta mint az Astralist, ugyanabban a munkamódszerben dolgoztak mint gla1ve-ék.

"Olyan érzés mintha hazaérkeztem volna. (...) Nagyon nőt a csapat, de sok az ismerős arc, ismerem a módszereiket, pontosan tudom, hogy mit várnak el tőlem a szerveren és azon túl is. Az Astralis mezét viselni...egyszerűen öröm, nagyon jó érzés és sokkal nagyobb motiváció bármi másnál." - nyilatkozta JUGi.

Ezzel ő lett az Astralis hatodik aktív játékosa, de tulajdonképpen tekinthetünk rá hetedikként is. Es3tag szerződése a Heroic csapatával június végén jár le, július elsejétől pedig már ő is biztosan a világelső dánokat fogja erősíteni.

 Az Astralis menedzsere, Kasper Hvidt azt mondta JUGi leigazolása kapcsán, hogy bár tudják, hogy az elkövetkező időszakban emiatt még inkább ingadozó lehet a csapat teljesítménye, hosszútávon kifizetődő lesz a több, mint öt emberes felállás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted működik majd az Astralis több, mint öt emberes csapata?

  • 9 %
  • 18 %
  • 73 %