Már nem kell sokat várni: Megvan a Steam Summer Sale időpontja

Már nem kell sokat várni: Megvan a Steam Summer Sale időpontja

Több forrás is állítja, hogy a kínai szivárgás valósnak bizonyult.

A koronavírus-járvány következtében kialakult helyzet miatt rengetegen döntöttek úgy, hogy a videójátékokban találják meg a szórakozást és a kikapcsolódást. A legnagyobb platformok, kiadók és fejlesztők meg is tudták lovagolni ezeket a hullámokat. Ingyenes játékokat osztottak szét a felhasználók között, nagyobb leárazásokat és "COVID-19/StayHome" csomagokat raktak össze, amik csillapítani tudták a gamerek étvágyát. A valódi nagy leárazásra azonban még várni kell, de már nem sokat. Több helyről érkeztek információk, hogy hivatalosan is felkerült a netre a 2020-as Steam Summer Sale időpontja.

Először kínai oldalakon tűnt fel egy dátum, amit később többen megerősítettek. Közülük Pavel Djundik számít igazán nagy névnek, mivel a Steam Database mögött álló stáb egyik tagja már korábban is idő előtt osztott meg információkat a Steammel kapcsolatban, amik végül igaznak is bizonyultak.

Készítsétek a pénztárcákat, mivel június 25-én elrajtol a Nyári Vásár, ami egészen július 9-ig tart majd. Rengeteg minijátékra, egyedi profilháttérre és emote-ra készülhettek, de a legfontosabb, hogy több ezer akciós játék közül válogathattok. Az újabb címek közül a Doom Eternal és a Half-Life: Alyx még nagy valószínűséggel nem kap akciós árazást, de nem kell elkeseredni, mivel nagyszerű tripla A-s címek biztosan szerepelnek majd a listán. A Red Dead Redemption 2 lehet az egyik legnagyobb nyertese a Summer Sale-nek, azonban a Witcher 3 és a GTA V kiadóinak sem kell túlságosan izgulnia. Már évek óta ez a két program az, amik garantáltan helyet követelnek maguknak a "top selling" első helyezései között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szoktál Steamen vásárolni?

  • 15 %
  • 54 %
  • 15 %
  • 15 %