A BLAST versenyein lehet elsőként haszna a több, mint öt emberes csapatoknak

A BLAST versenyein lehet elsőként haszna a több, mint öt emberes csapatoknak

Ismét a BLAST vállalná magára az innováció népszerűsítését.

Az RFRSH és a BLAST Pro Series mondhatni mindig is valami mást, valami újat szerettek volna nyújtani. Nem akarták, hogy legyen egy ugyanolyan ligájuk, mint az EPL vagy az ECS még akkor, inkább valami egyedibb, átalakított koncepcióval álltak elő. Sajnos ez nem igazán működött

A BLAST Pro Series nem örvendett túl nagy népszerűségnek, a nézők és a játékosok körében sem. 2020-ra változtattak a már megszokott metodikán és a BLAST Premier már egy sokkal izgalmasabb verseny képében köszönt nekünk vissza. Nemrég pedig életre hívták a BLAST Risingot is, ami kifejezetten az alsóbb kategóriás, de fejlődő csapatoknak szól, itt versenyzett a Salamander is.

Most újra a BLAST az, ami valami újdonsággal próbálkozik majd. A dbltap.com értesülései szerint a BLAST Premier versenyeken lesz lehetősége először a csapatoknak arra, hogy akár meccs közben, két pálya között is játékost cseréljenek.

Ennek egyelőre csak az Astralis örülhet, hiszen ők az egyetlen top 30 csapat, ahol már nem öt, de hat, sőt, rövid időn belül hét aktív játékos lesz. A legtöbb verseny szabályzata persze ezt nem tiltja, valószínűleg bárhol kijátszhatják azt a csapatok, hogy egyik meccsről a másikra lecserélik az ötödik játékosukat, a BLAST viszont ezt meccs közben, akár két pálya között is megengedné.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!