Hivatalos: Május 21-ig ingyenes a GTA V, csapj le rá még ma!

Hivatalos: Május 21-ig ingyenes a GTA V, csapj le rá még ma!

A pletykák igaznak bizonyultak, tényleg ingyenesen letölthető a GTA V.

Az elmúlt héten mindenki teljesen összezavarodott, mivel az Epic Games Store sejtelmesen csak úgy hivatkozott a következő ingyenes játékára, hogy "mystery game". A széf mögött rejtőző címről beindultak a találgatások, de egészen a mai napig nem tudta senki, hogy pontosan melyik videójáték lesz az, amit hét lakat alatt kell őrizni. Az egyik legnagyobb közösségi médiaoldalra kiszivárgott felvételek alapján azonban kiderült idő előtt, hogy a Rockstar Games legnagyobb példányszámban értékesített zseniális alkotása, a Grand Theft Auto 5 lesz az, amit minden EGS felhasználó ingyenesen megszerezhet limitált ideig.

Grand Theft Auto V

Mit lehet még elmondani erről a remekműről? Csavaros történet, hatalmas bejárható térkép, izgalmas karakterek, rengeteg akció és egy olyan játékélmény, ami nem képes elereszteni a monitor elől. Akkor sem kell aggódni, ha elértél volna az egyszemélyes mód végére, mivel a GTA Online-ban megtalálhatod a számításaidat. Furikázz a legmenőbb verdákkal, rabolj ki néhány bankot, vagy vegyél részt szerepjátékokban. Egy ilyen tripla A-s játékhoz a megjelenésének idején még komolyabb vas kellett, hogy egyáltalán elinduljon, azonban ma már egy közepes teljesítményű gamer számítógépen is tökéletesen elfut úgy, hogy a legfontosabb grafikai értékeket felcsavarod.

A Lenovo Legion játékosoknak készített összes laptopja megfelel a fenti kritériumoknak, ezért ideális választások akkor, ha szeretnél kifejezetten a Grand Theft Auto V-tel játszani.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kipróbálod a játék többjátékos módját is?

  • 64 %
  • 5 %
  • 32 %