Ingyenes játékok a hétvégére: Fallout 76, AC Origins és Odyssey Discovery

Ingyenes játékok a hétvégére: Fallout 76, AC Origins és Odyssey Discovery

Nem maradtok ingyenes játékok nélkül a hétvégére sem.

Az Epic Games egyetlen széf felnyitásával ellopta a show-t a vetélytársak elől, az ingyenesen letölthető GTA V-tel nagyon magasra tették a lécet. A Steam és a Ubisoft gyorsan reagált a nem mindennapi ajánlatra, két-két ingyenes címmel próbálják magukhoz édesgetni a gamerek óriási tömegeit. Mielőtt ezek következnének, gyorsan látogassátok meg az EGS oldalát és töltsétek le onnan a Grand Theft Auto 5-öt, ha eddig nem tettétek!

Fallout 76 - Steam

A történelemkönyvekbe biztosan szerepelhet majd a Fallout 76, ugyanis a megjelenés napján ekkora utálat talán még soha nem zúdult egy adott játékra. A Bethesda vállalhatatlan alkotását szétszedték a rajongók és a kritikusok egyaránt, de azóta már eltelt egy jelentősebb időszak, ami alatt fokozatosan épült-szépült a nyílt világú RPG. Mára már sikerült felkapaszkodnia egy átlagosnak nevezhető szintre, de csodát így sem kell várni tőle. Ingyen megéri kipróbálni, ha megtetszene a "free weekend" alatt, akkor mindenképp vásároljátok meg most, mivel jelentős kedvezménnyel kapható a Steamen.

Conan Exiles - Steam

A többjátékos online játékok szerelmesei merülhetnek el Conan, a barbár univerzumában. A túlélés nem lesz egyszerű, de a nyílt világban nem jelent rátok mindenki azonnali veszélyt. Építsétek fel otthonotokat, harcoljatok más klánok ellen és vezessétek győzelemre karaktereiteket. A gyűjtögetés és craftolás elengedhetetlen eleme a mindennapoknak, ezért készüljetek fel arra, hogy egész hétvégére megtaláltátok a szórakozást a Conan Exiles képében.

Assassin's Creed Origins és Odyssey Discovery Tour - Ubisoft

Nem, nem a zseniális AC Origins és Odyssey teljes verziós példányait kaphatjátok meg ingyenesen. A Discovery Tour változatokban bejárhatjátok Egyiptom és a Hellén világ helyszíneit, miközben gyarapíthatjátok tudásotokat az adott kultúráról. Ez egy virtuális kiállítás, ami egészen lenyűgöző formában jelenhet meg a képernyőiteken. Garantáltan átmentek majd minden történelemvizsgán, ha végighallgatjátok az érdekes kiselőadásokat az épületekről, személyekről és az adott kor mindennapjairól. 

A Ubisoft limitált ajánlataira május 21-én 20:00-ig csaphattok le, a steames Fallout 76 és Conan Exiles csak a hétvégén játszható ingyenesen, de minden előrehaladás megmarad, ha később folytatnátok a megkezdett kalandjaitokat.

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek melyik újabb AC játék tetszik jobban?

  • 5 %
  • 14 %
  • 82 %