K&H MNEB R6S - A 9. hét csapata: Megállíthatatlan operátorok egy csapatban

K&H MNEB R6S - A 9. hét csapata: Megállíthatatlan operátorok egy csapatban

Okos húzások, rekorddöntések és elképesztő precíz és hasznos lövések. Egyre több jó játékos emelkedik ki a K&H MNEB R6S mezőnyéből.

Az előző héten is volt néhány játékos, akik valamilyen módon kiemelkedtek a mezőnyből. Minden mérkőzésen kiderült, hogy remek egyéni teljesítmények születtek és a srácok kitettek magukért. Ez így van rendjén, hiszen a K&H MNEB második szezonjának alapszakasza az utolsó harmadába fordult, és most már nem nagyon lehet hibázni. A csapatok a rájátszásért küzdenek, de van még hátra néhány nagyobb mérkőzés, ez a boost pedig sokat adhat egyeseknek, hiszen vezéregyéniségre mindig szükség van.

A 9. hét legjobbjai:

Az előző hétről újra megjelentek a statisztikák is, melyek alapján lehet látni, hogy a fentebb leírt nevek bizony nagyot játszottak. Remek ratingek mellett nem kevés opening killt szereztek, Hufky és W1oza lőtte belőle a legtöbbet, szám szerint hármat. A Salamander játékosa emellett 16x likvidálta az ellenfeleit, csak úgy, mint Extazy, és ők ráadásul 8-as, valamint 5,33-as K/D arányt hoztak össze, ami egészen elképesztő. Kridge játéka nagyon fontos volt, hogy a Volgare végül nyerni tudjon, főleg, mivel körönként garantáltan legalább egy embert ki tudott szedni, de ez általában csak több fraget jelentett. Íme az összecsapásonkénti statisztikái:

BP5 vs LvL Up Esport

Team Plague vs Illés Akadémia Spirit

Salamander vs WiLD

Volgare vs Neveremore Gaming

A 10. forduló mérkőzéseit az alábbi csatornán tudjátok követni május 16-án, szombaton 16 órától.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!