Óriási harc zajlott a továbbjutást érő helyekért, előkerült a Sámán is

Óriási harc zajlott a továbbjutást érő helyekért, előkerült a Sámán is

Óriási izgalmakat tartogatott a K&H MNEB utolsó Hearthstone kupája is.

A top 8-ba kerülésért, vagyis a döntőt érő helyezésekért feszültek egymásnak Magyarország legjobb kártyásai a K&H MNEB utolsó Hearthstone kupáján. A parázs mérkőzéseket olyan deckek dobtál fel, mint a Galakrond Shaman vagy a Highlander Priest. A végső győzelem ezúttal is egy LvL Up játékos ölében landolt, ahogy erre már kétszer is volt példa korábban.

Jokeh vs VeeV (Bo5)

Libram Paladinnal nyitott Veev, amivel megmutatta, hogy nem kellenek neutral lapok a sikerhez. Minden létező lényt felbuffolt, ami az asztalra került, ekkora nyomással nem tudott mit kezdeni a Galakrond Priest. A folytatásban a Gala Priest találkozott a Highlander Priesttel, ami egy 45 perces óriási elmejátékba torkollott. Mindkét játékos próbálta minden körben a lehető legjobb playt megtalálni, ez a WSE veteránjának sikerült inkább.

A folytatásban begyorsultak Jokeh deckjei, jött is a győzelem Illidantól, aki pillanatok alatt átgázolt Anduinon. A folytatásban azonban nagyon nem jött ki a lépés az Egg Warriorral, kétszer is elvérzett a meta egyik legerősebb paklija. 

Győztes: VeeV

Csonkalacika vs Balesz (Bo5)

Felpörögtek az események, a LvL Up játékosa elképesztő repülőrajtot vett Balesz ellen. Először érkezett egy Demon Hunter, ami folyamatosan ontotta magából a lényeket, amire pillanatokon belül elfogyott a Highlander Hunter minden válasza. Üres kézzel Rexxar sem acélos, ez hamar kiderült. A következő körben ott volt az első körös, még nem nerfelt Scrap Imp csonkalacikánál, aki ki is pakolta azt egy Coin elsütése után. A kezdeti buffok túl nagy falatot jelentettek a Hunternek, aki már készülhetett is a Spell Druid elleni meccsre.

Eljutott addig Malfurion, hogy a Mountseller mellé kipakolhassa az egész kezét, ami bőven elég volt ahhoz, hogy lehetetlen feladat elé kerüljön a Hunter.

Győztes: Csonkalacika

A top 8-ba még zajlottak a csaták, azonban VeeV egy nagyon kiélezett Bo5 végén nem tudta megállítani az Enrage Warrior OTK kombóját, 18 életerőről kapitulált a Galakrond Shaman PenhaDani ellen. A kupát hárman is 5-1-es eredménnyel zárták, de a tiebreakerekben csonkalacika bizonyult jobbnak, így ő távozhatott a nyereménnyel. Május 24-én következik az utolsó mérkőzésnap, avagy a K&H MNEB HS döntője. A nyolc legjobb játékos vigaszágas rendszerben dönti el, hogy ki lesz a második szezon bajnoka.

Nézd a közvetítést az Esport1.hu-n, gyűjtsd az E1 pontokat és látogasd meg az E1 piacot!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!