Kialakult a K&H MNEB HS döntő mezőnye: Ez a 8 kártyás vív meg a hatalmas nyereményekért

Kialakult a K&H MNEB HS döntő mezőnye: Ez a 8 kártyás vív meg a hatalmas nyereményekért

Rengeteg pénz forog kockán, ez a nyolc játékos küzdhet meg a bajnoki címért.

Idő előtt lezárult a K&H MNEB HS kupasorozata, ugyanis a Blizzard bejelentette, hogy május 18-ára időzítik a következő egyensúly-változtatást. A nerfek és buffok teljesen felborították volna a hatodik fordulót, ezért egyetlen nap kellett lezavarniuk a játékosoknak a hat kört. Ez nem egyszerű feladat, főleg annak tudatában, hogy megjelentek a lassabb, controlosabb deckek a mezőnyben. A Galakrond Priest, a Control Warrior és a Libram Paladin is ott szerepelt a leadott lineupokban, ezért egy nagyon hosszú, de kiélezett versenyen vannak túl a játékosok. Végül nyolcan örülhettek, ők lesznek ott a május 24-én megrendezésre kerülő döntőben, ahol 610 000 forintot osztanak szét a finalisták között!

K&H MNEB Hearthstone S2 döntős mezőnye

A nyolc kártyásból négyen (Wuncler, Hulkeinstein, TooLateToDie és csonkalacika) a szegedi LvL Up Esport csapatát képviselik, xalax a Wonder Stag Esportsnál van már hosszú évek óta, PenhaDani a Team Plague-gel éri el az újabb és újabb sikereket. A tavalyi alapszakasz győztese, CheeseHead a Genesis Gaming égisze alatt versenyzett ebben a szezonban, a sorból csak Antigua lóg ki, aki csapat nélkül, "szabadúszóként" parádézott a fordulók során. 

A tavalyi négyesdöntő mezőnyéből hárman ismét ott vannak a legjobb nyolc között, exigo ezúttal nem vette sikerrel az akadályokat. Az első körben azonnal egymásra talál PenhaDani és Hulkeinstein, hogy a tavalyi döntő után ismét megküzdjenek egymással a K&H MNEB-en. A lebonyolítás vigaszágas rendszerben történik, ami azt jelenti, hogy egy vereség mindenkinek belefér. Magyarország legjobb kártyásai egy teljesen új metában mutathatják meg, hogy a kupasorozaton elért stabil és kimagasló teljesítmény nem a szerencsének köszönhető.

A közvetítés május 24-én 13:15-kor kezdődik, egyetlen délután alatt eldől, hogy ki lesz 2020-ban a K&H MNEB S2 Hearthstone bajnoka!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!