Lecserélte irányítóját a Ninjas in Pyjamas csapata

Lecserélte irányítóját a Ninjas in Pyjamas csapata

Rengetegen állnak értetlenül a svéd csapat döntése előtt.

Úgy látszik ez a május a beugró játékosokról és az új igazolásokról szól. Elsőként JUGi került az Astralishoz, ahonnan aztán gla1ve szünetre ment egészségügyi problémái miatt, beugróval játszik a North, irányítót cserélt a NiP és a sornak még nem ez a mai vége.

Több, mint egy hét van még hátra mire a NiP pályára, szerverre lép a DreamHack Masters Spring keretein belül. Addig is nyolc napjuk van, hogy összerázódjanak az új irányítóval, hiszen tegnap kispadra került Jonas "Lekr0" Olofsson, helyét Hampus "hampus" Poser vette át.

A döntést a vezetőség és THREAT, a csapat edzője hozták meg, a játékosokat tegnap délután értesítették. A csapat hosszasan taglalja, közleményében a játékoscsere körülményeit és persze köszönetet is mondanak Lekr0-nak az eddigi munkájáért, a CS:GO közösség nagy része viszont értetlenül áll dolog előtt.

Persze a csoportkörös sikerek után sokkal többre számítottak az ESL One: Road to Rio rájátszásában, ahogy az is tisztán látszódott, hogy sokszor nem tudta a NiP mit csináljon, ötlettelenül játszottak a legtöbb hosszabbításban, amiket aztán rendre el is buktak.

Ettől függetlenül a legtöbb fórumon az a legnépszerűbb vélemény, hogy a belsős gondokat, az irányító esetleges hiányosságait orvosolni, majd fejleszteni kellett volna, nem pedig azonnal eltüntetni és új játékost ültetni a helyére. 
Különösen úgy, hogy Lekr0 kispadra ültetésével nem csak egy potenciálisan jó irányítót, de egy fragerős játékost is veszítettek. A helyére érkező hampus bár nem új arc már a profik között, ritkán játszott olyan csapatok ellen, mint amilyenek ellen most a NiP. Legutóbb a GamerLegion színeiben láthattuk, az a csapat pedig idén márciusban gyakorlatilag meghalt, nem jöttek az eredmények és feloszlottak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te egyet értesz a NiP döntésével?

  • 7 %
  • 93 %