Hirdetés

Antigua: Mobilról játszogatom az ágyból, amikor már mindkét gyerek alszik

Nagyszerű formában játszott az egész kupasorozat során Antigua, megérdemelten húzta be a második helyet az összesített tabellán.

Hirdetés

Különös helyzetben van Antigua, ugyanis ő az egyetlen a mezőnyben, aki kétgyermekes apukaként küzdhet meg a K&H MNEB Hearthstone döntőjében. A BME tudományos munkatársa parádézott a kupasorozat során, az ötödik körben a végső győzelem is összejött számára. A magyar kompetitív Hearthstone közösség legújabb tagját üdvözölhetjük személyében, de honnan is indult HS-es pályafutása Antiguának? Erre is választ adott a 31 éves kártyás!

Mióta játszol a Blizzard kártyajátékával?

"Még bétában kezdtem el játszani HS-sel abszolút F2P-ben úgyhogy akkor főként az Aréna volt számomra a fő játékmód, aztán amikor A Grand Tournamentnél bevezette a Blizzard, hogy arénából a reward pack nem a legfrissebb kiegből jön akkor megorroltam rájuk és abba is hagytam a játékot. 2017-ben kezdtem el újra játszani au Un'Goro kieg indulásakor, amikor megszületett az első kisfiam és a Hearthstone bizonyult az egyetlen olyan értelmes játéknak, amivel mobilról/tabletről is lehetett játszani csöndben, sötétben az alvó gyerek mellett is akár. Azóta többé kevésbé folyamatosan játszogatom az esetek nagy részében mobilról az ágyból, amikor mindkét gyerek alszik már (azóta tavaly megszületett a második kisfiam is)."

Kipróbáltad magad versenyzőként már korábban is?

"Versenyen tavaly kezdtem indulgatni először a Masters Tour Qualikon, amikor bevezették a Specialist formátumot, mert az eléggé hiányos collectionömhöz így legalább csak 1 jó decket kellett lecraftolni nem 3-4-et, mint a Conquesthez. De igazából csak funból, meg az ajándék deckek miatt, ha egy-két decket kaptam utána már örültem."

Watch K&H MNEB S2 HS - 5. Kupa - !pontgyűjtés !piac - Antigua vs Hulkeinstein (Bo5) from esport2tv on www.twitch.tv

Hogyan kerültél kapcsolatba a K&H MNEB Hearthstone versenyével?

"A K&H MNEB-ről az Esport1-en hallottam és gondoltam kipróbálom magam, de nem voltak igazán nagy elvárásaim. Az első kupán elindultam azokkal a deckekkel amik épp megvoltak és szerettem őket (ezért nem jöttek szóba akkor még a Highlander deckek, nem voltak hozzá meg a lapok). Ráadásul volt olyan meccs amit az első kupán még mobilról játszottam mert épp vendégek voltak nálunk… ki is kaptam rajta gyorsan. Aztán amikor láttam, hogy elég jól versenyben vagyok, a további kupákra elkezdtem komolyabbra venni a dolgot. Most már gépről játszom a meccseket XD. És én vagyok a legjobban meglepődve, hogy jelenleg vezetem a tabellát (6. kupa előtt még Antigua állt az élen - szerk.). De már igazából annak örültem/örülök, hogy játszottam/játszok olyanokkal mint Cheeshead, PenhaDani, Wuncler, Yubel és Hulkeinstein."

Ki a kedvenc Hearthstone játékosod?

"Kedvenc Hearthstone játékosomnak Bunnyhopport mondanám, tekintve, hogy van egy közös vonásunk, mindketten PhD fokozat birtokában játsszuk ezt a játékot."

Az interjú folytatódik a következő oldalon!

Hirdetés
Hirdetés
8 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés