Hirdetés

Antigua: Mobilról játszogatom az ágyból, amikor már mindkét gyerek alszik

Nagyszerű formában játszott az egész kupasorozat során Antigua, megérdemelten húzta be a második helyet az összesített tabellán.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Anniewhere a Szurdokban

League of Legends - Heti feedelés a spanokkal

Hirdetés

Hogyan értékeled a kupasorozaton nyújtott teljesítményedet, elégedett vagy a második helyezéssel és az 5. kupás győzelmeddel?

"Az elvárásaimat mindenképpen jóval felülmúlta az elért helyezésem. Amikor elindultam az első kupán eszembe se jutott, hogy a végén ott lehetek a TOP8-ban. Inkább csak az volt a motiváció, hogy ki akartam próbálni magam, hogy mennyire van esélyem, ha olyanok ellen játszok, akik mögött sokkal több gyakorlás és tapasztalat van, mint mögöttem. Ahogy teltek múltak a kupák, úgy kezdett egyre inkább realitássá válni a TOP8 lehetősége, és én is elkezdtem egyre többet készülni a kupákra. Ez úgy látszik az 5. kupára érett be, bár tagadhatatlan, hogy azon a kupán tényleg kicsit mellettem állt az RNG, de mondjuk ezzel a lehetőséggel élni is kellett tudni, ami végül sikerült. Ha különbontom az eredményt a teljesítménytől, akkor is azt kell mondjam, hogy úgy gondolom jó teljesítményt nyújtottam, nem érzem hogy túl nagy hibáim lettek volna, egyedül a 6. kupán éreztem, hogy lehettek olyan elvesztett meccsek, amiket nyerhettem volna jobb játékkal, de ott kicsit inkább már próbálgattam magam tudván, hogy szinte biztosan meg volt már a TOP8 az 5. kupás győzelem után."

Mit vársz a nerfek/buffok utáni új versenymetától?

"Az K&H MNEB-en való indulásomat főként annak köszönhetjük, hogy az 1. kupa előtti/alatti metát nagyon szerettem. Úgy gondolom akkor nagyon jól ki volt balanszolva a meta, nagyon sok deck volt ami nyerőképes volt, és sokféle deckkel játszottak a játékosok így izgalmas volt ladderen játszani, mert nem mindig ugyanaz 2-3-4 féle meccs ismétlődött, hanem változatos párosítások jöttek. Ezt várom a mostani patchtől is, hogy hasonlóan sok közel azonos erősségű deck legyen életképes. A versenymeta nem hiszem hogy borzasztó sokat fog változni, mert túlságosan radikális változtatások nincsenek, inkább csak megadja a lehetőségét annak, hogy színesebb legyen kicsit, nem lesz már legalább 2-3 kötelező deck amit hozni kell."

Melyik, vagy melyik volt a kedvenc decked a Hearthstone-ban?

"Nincs kimondott kedvenc, mindig is szerettem változatosan játszani, kicsit ezzel, kicsit azzal. Játékstílusban inkább a tempo deckeket szeretem, inkább vagyok proaktív típus, de ez nem jelenti azt hogy időnként nem játszok szívesen combo vagy control deckeket. Egyik kedvenc deckem például a Mill Rogue volt a Gang Up + Coldlight Oracle kombóval. Jó volt nézni, ahogy elég az ellenfél fél paklija."

Mit üzensz az ellenfeleidnek, mire számíthatnak tőled?

"Nem vagyok az az üzengetős típus, max annyit mondanék hogy én igyekszem majd hibamentesen, a PhD fokozatomhoz méltóan játszani, amúgy pedig a lényeg, hogy "good luck, have fun".

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
8 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés