Saját CS:GO csapatot indít a Weibo, a Facebook kínai megfelelője

Saját CS:GO csapatot indít a Weibo, a Facebook kínai megfelelője

Reméljük, hogy a Weibo segítségével egy ütőképes csapat jön majd létere.

Egyre többen pártolnak át a VALORANThoz, játékosok, de egész csapatok is felhagytak már a CS:GO-val a Riot játékának javára. A legtöbben úgy gondolják, hogy az alacsonyabb tierekből és főként a keleti, amerikai mezőnyből váltanak majd sokan játékot, eddig ez igaznak is látszik.

Ettől függetlenül az elvándorlás még mindig nagyon kicsi, a CS:GO továbbra is töretlenül pörög tovább, várjuk a Source 2 érkezését és az év végi brazil Majort. Sőt, a keleti mezőnyben megjelenhet egy új csapat is, méghozzá a Weibo tulajdonában. 

A Weibo gyakorlatilag a kínai Facebook, 2019 végén már több, mint 490 millió felhasználója volt. Hasonló cég még nem vette meg a lábát az ország e-sport piacán, így ez mindenképpen mérföldkőnek számít majd.
A források már a teljes felállást is tudni vélik és láthatunk a játékosok néhány ismerős nevet is. QingHui "FIOURN" Kong az Invictus, Tzu-Chi "Marek" Huang pedig az EHOME csapatában láthattuk játszani. Melléjük csatlakozik még ZhiTao "Drea3er" Zhang, az orosz Egor "killmatic" Storozhok és az a Jason "f0rsakeN" Susanto, aki a TYLOO-t is megjárt xccurate testvére.

Olyan anyagi támogatással, amit a Weibo tud majd nyújtani, talán lehet majd egy keleti csapat, aki fel tud érni az EU és NA mezőnyhöz és nem ragad meg a TYLOO vagy a Vici szintjén.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!