Különleges film trailer bemutató volt a Fortnite Party Royale módjában

Különleges film trailer bemutató volt a Fortnite Party Royale módjában

Az Eredet és a legsikeresebb Batman-trilógia rendezőjének, Christopher Nolannek új filmje, a Tenet a Fortnite-ban kapta meg az új előzetesét.

Az Epic Games ismét valami különlegeset alkotott, a néhány hete megjelent Party Royale módban, ami voltaképp egy digitális játszótér, szórakozási terület a játékon belül, ahova bármikor bemehetnek a játékosok chillelni, egy újabb trailer bemutató ment le. Christopher Nolan új filmje, a Tenet kapta meg a maga hype videóját, és mindezt a Party Royale játékosok nézhették végig először.

Az esemény hírét tegnap késő este jelentette be az Epic, hajnalban pedig már le is zavarták. Aki szeretné, az alábbi videóban visszanézheti az eseményt. Nemcsak magából a filmből láthattunk egy szeletet, hanem egy interjút is meghallgathattunk a főszereplővel, John David Washingtonnal, akit Geoff Keighley faggatott.

Nem ez volt egyébként az első eset, hogy egy filmmel kapcsolatos tartalmat a Fortnite-ban mutatnak be először, a Skywalker kora című Star Wars epizódból is megnézhettek a játékosok egy szeletet még 2019 végén.

A Tenet izgalmas, eseménydús alkotásnak ígérkezik, a film magyar debütálása 2020. július 16-án lesz. Végül álljon itt a trailer a Fortnite világa nélkül is:

Mit szóltok az Epic Games újabb remek húzásához? Mely filmek trailerét néznétek meg szívesen a Party Royale módban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Hogy tetszett a Tenet előzetese?

  • 0 %
  • 0 %
  • 60 %
  • 40 %