Van egy Fortnite játékos, aki már több mint 500-as szintű

Van egy Fortnite játékos, aki már több mint 500-as szintű

Neki már biztosított az arany Agent Peely, mindezt pedig egy nagyon monoton megoldással érte el.

Korábban írtunk arról, hogy komoly kihívást igénylő feladat elérni a mostani szezonban a 300. szintet, ami a Battle Pass totális kimaxolását jelenti. Ezen a szinten kaparinthatják meg a játékosok az arany Agent Peely style-t.

Addig viszont az út igencsak rögös, tömény farmolásról szól az egész. Van azonban egy játékos, akinek a célja a 600-as szint elérése a szezonban, és április közepén már a 400-at verte, Ő TALOCAN!

TALOCAN trükkje amilyen egyszerű, annyira monoton, nem csinál mást, minthogy napi 16 órán át Team Rumble mérkőzéseket nyom, de nem játssza őket végig. Csak beugrik egy nagyobb területre, kinyitogatja az összes ládát, majd amikor eléri őt a kör, akkor kilép. A rendszer így is jóváírja neki az XP-t, amiből néhány perc leforgása alatt elég sokat ki tud szedni. Lényegében ezzel a módszerrel eléri, hogy tényleg folyamatosan gyűljön neki az XP, nincs üresjárata, amit a mezőn futással, vagy doboz harcokkal töltene el.

De mégis ki az, aki képes napi 16 órát ezzel eltölteni? A Cinema of Gaming nevű oldal összegyűjtött néhány információt a játékosról. TALOCAN egy 17 éves, német nemzetiségű játékos, aki középiskolában tanul, viszont az jelenleg zárva tart. Napi 7 órát alszik, és mindössze 3 tiert vett meg ebben a szezonban. A végső célja, hogy elérje a 600. szintet mielőtt megérkezik az új szezon. Korábban is szeretett szintezni, ugyanis minden korábbi szezonból megvan neki a 100. szintért járó banner.

Néha YouTube-on streameli is, ahogy spameli a Team Rumble meccseket, pár videója pedig van is fent erről a csatornáján.

Nos, mit is lehetne mondani, elég szélsőséges megoldás ez. Hatékony? Igen! Unalmas? De még mennyire! Viszont mindig akad valaki, aki imádja feszegetni a határokat, TALOCAN pedig pontosan ez az ember. Reméljük, hogy az Epic Games a következő szezonra megtalálja az egyensúlyt a kapott XP mennyiségek között.

Te hányadik szinten jársz jelenleg?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!