K&H MNEB R6S 11. meccsnap: Evil Eye és kés kill, őrült egy fordulót játszottak a csapatok

K&H MNEB R6S 11. meccsnap: Evil Eye és kés kill, őrült egy fordulót játszottak a csapatok

A nap rangadóján a Budapest Five végül meglepetésre kikapott újra az esélytelenebbnek tartott Illés Akadémia Spirit csapatától Casanova és Chiby vezetésével. A többi mérkőzés simábbra sikeredett, de nem hiányozhattak onnan sem a meglepő és izgalmas jelenetek.

Összeségében csak egyetlen szoros mérkőzést lehetett látni, ott viszont meglepetés történt, hiszen az Illés Akadémia Spirit másodszor is legyőzte a Budapest Five ötösét, ráadásul a maximális körök számát lejátszva tették mindezt. A többi találkozón inkább az első félidőben lehetett látni kicsit egyenlőbb játékokat, egyébként a végeredmények tekintetében az esélyesebb együttesek örülhettek a három pontnak. Fordulatos szituációkban viszont bővelkedett ez a játéknak, öltek a játékosok Evil Eye segítségével, Smoke Canisterrel, de a kés sem maradt a zsebben. A Salamander egy FaceIT-es verseny miatt halasztást kért, így egy másik mérkőzéssel pótolták a negyedik párharcot.

Genesis Gaming 2:7 WiLD Multigaming (Kafe Dostoyevsky)

Ban

  • GGG: Mira, Buck
  • WILD: Thatcher, Goyo

Az első félidőben a WiLD nagyon magabiztos volt, míg a Genesisnek még némi izgalom is megnehezítette a startot. Egyrészt az első körben egymást is lelőtték, meg persze Soma Evil Eye-jal tudta likvidálni sLain-t.

A vadak két győztes köre után egy szépítés összejött, viszont utána sima volt a védő oldalon a győzelme a WiLD-nak. Egyedül Sukar nyújtott fergeteges teljesítményt, hiszen 10 killig jutott, de csak négyszer halt. A második félidőben valamivel talán jobban ment már a Genesisnek, de ugyanennyivel még precízebben játszott a WiLD is. Csonki nagyon virgonc volt, több duplát is szerzett, és a késelés, mellyel lezárta az összecsapást, alighanem örökre beírta magát a K&H MNEB történetébe.

Team Plague 7:0 Nevermore Gaming (Coastline)

Ban

  • PLG: Mozzie, Nomad
  • NMG: Mira, Thatcher

Elképesztő elánnal és formában vágott neki a mérkőzésnek a Team Plague. Extazy és Tr1ft bombaformában lövöldözött ezen a szombaton, előbbi játékos egyszer sem halt még, és volt egy félelmetes duplája, aminek a végén még a Defusert is leszedte.

A többiek is kitettek magukért, és bár 1-2 esetben a pont közelébe jutott a Nevermore ötöse, végül totális vereséget szenvedtek. A Team Plague ezzel a K&H MNEB félideji szünete óta továbbra is hibátlan.

Budapest Five 4:7 Illés Akadémia Spirit (Coastline)

Ban

  • BP5: Echo, Hibana
  • IAS: IQ, Pulse

Előzetesen nem ilyen szoros csatát lehetett várni, mint amilyen végül kerekedett a két csapat párharcából. Az első félidőben hiába húzott el 2:0-ára a BP5, az Illés Akadémia képes volt behozni a hátrányt és után fej-fej mellett haladva döntetlenre hozták ki az állást. A fordulás után a Spirit futhatott neki támadóként az első körnek, és igazából nagyon ment nekik a dolog.

Casanova és Chiby jól játszott, ketten együtt bőven több, mint 20 killt hoztak össze, és jó néhány plant is bejött nekik. Olyannyira megtáltosodtak, hogy Nicoék védelme nem is bírta tartani az előrenyomulásukat, és két kört is bukott a BP5. Kicsit úgy tűnt, hogy az IAS a kék-fehérek ellen érzik a legjobban ritmus, ugyanis az első meccsen szerzett győzelmüket most is meg tudták ismételni és fontos 3 ponttal gazdagodtak, miután a második félidőben 7:4-re legyőzték a BP5-öt.

LvL Up 3:7 Nevermore Gaming (Club House)

Ban

  • LVLUP: Thatcher, Kaid
  • NMG: Mira, Maverick

A két kiesőhelyen tartózkodó csapat párharca sziporkázóra sikeredett. Az NmG még a playoff elcsípéséért hajtott, amire megvolt a LvL Upnak is az esélye, de utóbbiak inkább először az első győzelmüket hozták volna össze a szezonban. Mindkét oldalon voltak nagyon komoly teljesítmények, Ad9M és ForDeer nagyot ment, az ellenfélből vath és Falcon lőtt a legpontosabban. Az első félidőben kihozták a csapatok 3:3-ra az eredményt, a váltás után viszont az NmG ötöse jóval jobban oldotta meg a védelmet, és ezt nem is igazán tudta feltörteni a támadó LvL Up.

Egyetlen kört sem tudtak hozni, ez pedig azt jelenti, hogy búcsúznak a K&H MNEB-től. Ad9M megint őrült teljesítményt nyújtott és 15 killig jutott, amivel csapata vezéregyéniségévé vált.

A K&H MNEB 12. játéknapját május 30-án szombaton 16 órától rendezik meg, melyet élőben az alábbi csatornán követhettek figyelemmel!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!