Hirdetés

K&H MNEB R6S - A 10. hét csapata: Igazi killerek közül kerültek ki a legjobbak

Okos húzások, rekorddöntések és elképesztő precíz és hasznos lövések. Egyre több jó játékos emelkedik ki a K&H MNEB R6S mezőnyéből.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Dreamhack Open RMR Fall

Fnatic vs. NiP

Hirdetés

A nap rangadója volt egyedül szoros, bár a többi mérkőzésen is sikerült egyeseknek kiemelkednie, de a K&H MNEB második szezonjának alapszakasza számottevően nem változott. Mindössze már csak négy forduló van hátra, és ha a legjobb hatba be akar kerülni még a hátsó mezőnyből valaki, akkor most kell rákapcsolnia.

A Salamander és a Budapest Five nagy meccset játszott egymással, és bár előzetesen mindenki az SGG diadalát várta, a kék-fehérek felszívták magukat és szuper formát mutatva csentek egy pontot. A két csapatból Kingslayer és Hedsut emelkedett egy kicsit ki, pedig mindenki nagyon szépen játszott. Egyedül DogeFather gyengélkedése volt feltűnő, de annyi fordulóban mutatott már szenzációs formát, nála is belefér egy-egy ilyen nap. Mindenesetre az előbb említett két játékos a legjobb ratinget hozta a párharcban. Kingslayer 11 killig jutott, ebből 3 nyitó volt, ami egy Salamander ellen kulcsfontosságú volt, főleg mivel a kapitányukat sikerült néhánszor likvidálni. Emellett egy nagyon fontos Defusert hatástalanítást is összehozott. Hedsut nem a legtöbb killt hozta össze, de ebből neki is volt 2 nyitó, emelett 2 plant, valamint egy Defuser leszedése is az ő nevéhez fűződik, ami ráadásul fontos köröket jelentett. 

A Team Plagueben Gori játszott óriásit, hiszen a körök majd 60 százalékában talpon maradt, ebből következik, hogy csak négyszer tudták őt leszedni. Emellett 13 killt is összehozott és egy nagyszerű 89%-os KOST-ot tudhat még magáénak. Márki amellett, hogy a játéknap legnagyobb ratingjét produkálta, egy század híján 2-est kapott, 17 killt hozott össze, ehhez pedig egy 100%-os KOST-ot írtak a neve mellé. A Killek, Objectivek (plant vagy defuse), Túlélések, Tradek (csere) tekintetében tökéletes mutatót hozott. Az első néhány játéknapon játszott hasonlóan, és a WiLD-nak alighanem szüksége lesz rá, hogy ezt a formáját megtartsa, ha címet szeretnének védeni. Agrav ezen a héten szintén parádézott, hiszen majdnem meglőtte az MNEB kill rekordot, és már az első félidőben hozzásegítette a csapatát, hogy begyűjtsék a 3 pontot. Az ötös K/D arány 15 killt és 3 halált szemléltet, és rég nem látott mennyiségű nyitófraget, pontosabban négy első killt hozott össze.

A hét csapata: Kingslayer (BP5), Hedsut (SGG), Gori (PLG), Markijesus (WiLD), Agrav (Genesis Gaming)

Salamander vs Budapest Five

Team Plague vs LvL Up Esport

WiLD Multigaming vs Nevermore Gaming

GENESIS GAMING vs Illés Akadémia Spirit

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés