Megvan a rájátszás! - Továbbjutott a magyar válogatott a Nations Cup csoportköréből

Megvan a rájátszás! - Továbbjutott a magyar válogatott a Nations Cup csoportköréből

A legjobb nyolc között várja a folytatást a magyar válogatott.

Hetek óta, több játék válogatottjának részvételével zajlanak a Nations Cup mérkőzései. Tegnap sikerrel zárta meccsét a magyar LoL válogatott és bár a CS:GO csapat nem játszott, nekik is volt min izgulniuk.

A magyar válogatott mindkét meccsét élőben láthattátok korábban, két döntetlent sikerült begyűjtenünk, amik után még koránt sem volt biztos a továbbjutásunk. A Fehéroroszország vs Észak-Macedónia mérkőzéstől függött a sorsunk, bár a lehetséges kimenetelek száma sem érte el a 14 milliót és a sikerhez vezető útból sem csak egy volt.

Ha döntetlent játszott volna tegnap a két csapat, akkor jöhetett volna a matek, az egymás elleni eredmények és a körarányok, de szerencsére Észak-Macedónia győzelmet aratott az fehérorosz válogatott fölött, ezzel ők csoportelsőként, a magyar válogatott pedig a második helyről jutott tovább.

A nyolc csapatos rájátszás feltehetőleg majd csak a jövőhéten kezdődik, hiszen a D csoportban még mindig van egy lejátszandó mérkőzés, ami ráadásul nekünk is fontos lesz. A legjobb nyolc között ugyanis első ellenfelünk a D csoport legjobbja, az Ukrajna vs Szlovákia meccs győztese lesz. Valószínűleg a mi felállásunk is változik majd, hiszen tegnap Aaron kispadra került a Salamander csapatánál, utána pedig hamar beindult a vita, hogy kinek is van igaza.

Ne feledjétek, hogy a #StayHome European Nations Cup ideje alatt továbbra is a jótékonyság a fő cél, adományaitokkal az Országos Mentőszolgálatot segíthetitek!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!