Hirdetés

Nobletippek - 1. rész: Figyelj az asztalod és a széked távolságára!

A gamer székedben töltött hosszú órák során ezekre érdemes odafigyelned.

Hirdetés

A koronavírus-járvány terjedése miatt az egész világon óvintézkedéseket vezettek be, ami azt eredményezte, hogy milliárdok kényszerültek otthoniakba. A különleges helyzetnek köszönhetően a fő munkaeszköz a számítógép lett, ami előtt akár kényelmes Noblechairs gamer székekben is helyet foglalhatsz, azonban önmagában a kiváló minőségű szék nem elég. Néhány egyszerűbb szabály betartásával tovább csökkentheted a terheket, amelyek folyamatosan a gerincedre, nyakadra és derekadra nehezednek, amikor a gép előtt dolgozol, tanulsz vagy épp kikapcsolódsz.

Próbáld meg egyenesen tartani a fejedet, azaz ne döntsd előre, sem hátra hiába kap el a lendület és koncentrálsz nagyon arra, amit épp csinálsz. Az első pillanatokban erre tudatosan kell figyelni, de ha begyakorlod az egyenes fejtartást, akkor utána magától is beáll ebbe a helyzetbe a kobakod.

Az autós szimulátorok, azaz a virtuális motorsport népszerűsége az egekben, a legnagyobb nevek is kénytelenek voltak átállni az otthoni rendszerre, ami megköti az ő kezüket is. A nagyon drága cockpit csak kevesek számára elérhető, ezért alternatívákhoz kell nyúlni.

Az egyik ilyen az egyszerű íróasztal+kormány kombináció, amivel már át lehet élni a vezetés és versenyzés élményét. Hiába tűnhet úgy, hogy bárhol is fogod meg a kormányt, bármilyen távolságban is vagy tőle, az úgy jó, a tested számára a nem megfelelő testtartás megterhelést jelent. Próbálj meg a kormányra kényelmesen rámarkolni, miközben figyelsz arra, hogy a fejedet egyenesen tartod. Az asztal és a széked távolságát úgy lődd be, hogy laza maradjon a karod és a könyököd. A túl közel és a túl távol sem jó, egészséges középutat kell keresni.

A Noblechairs székei közül mindegyik tökéletes alkalmas arra, hogy napjaid jelentős részében minél kényelmesebb körülmények között röpüljenek az órák, de a fejed helyes tartására és a szék megfelelő távolságára az asztaltól mindenképp figyelj oda!

 OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • conyfps 1 hónapja
  Most már csak egy széket kell nyernem!
  1 0 Válasz
  • taizunhun 1 hónapja conyfps
   haha :D
   0 0 Válasz
 • hun_hetek 1 hónapja
  gamerszékem sincs
  0 0 Válasz
 • GyLaci 1 hónapja
  Kell egy jó szék!
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?