Ninja saját versenysorozatot indít 480 ezer dolláros díjazással

Ninja saját versenysorozatot indít 480 ezer dolláros díjazással

A főszerepet természetesen a Fortnite kapja meg.

A kompetitív Fortnite iránti igény az elmúlt hónapokban határozottan csökkenni kezdett. A versenyek száma ritkul, a díjazások mértéke csökken, még az Epic Games részéről is. Egyre gyakoribbak a versenyeken elkövetett csalások, kicsit mintha kezdene szétcsúszni ez a terület. Maga a játék egyébként köszöni szépen, jól van, emberek milliói játszanak vele még mindig, mindenkori részvételi rekordot döntött például a Travis Scott koncert.

Most szombaton pedig új in-game esemény közeleg, valószínűleg ezúttal is emberek milliói pattannak majd fel a Battle Busra.

Nemrég azonban más érdekesség is felkavarta az állóvizet a Fortnite közösségben, Ninja bejelentette saját Fortnite versenysorozatát, amely 480 ezer dolláros összdíjazással érkezik. Ez a Ninja Battles!

Az esemény meghívásos formátumot követ, így nem vehet majd részt rajta bárki, cserébe viszont biztos, hogy nagy nevekből sem lesz majd hiány. A 480 ezer dollár 6 különböző versenyen oszlik el, melyeket májustól júniusig rendeznek meg minden csütörtökön, egyenként 80 ezer dolláros díjazással. Az első adásra nem is kell sokat várni a mi időzónánk szerint csütörtök este 21:00-kor el is kezdődik, a műsort Ninja Mixer csatornáján lehet majd követni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!