4200 forint helyett ingyen: Graffitizz és vandálkodj, ahogy jól esik!

4200 forint helyett ingyen: Graffitizz és vandálkodj, ahogy jól esik!

Ha minden vágyad az volt, hogy tageket fújj a falra, akkor ez a te játékod.

Az Epic Games Store folytatja jó szokását, vagyis ismételten egy tripla A-s címet, azaz két címet kínál teljesen ingyen egy héten keresztül. A Borderlands: The Handsome Collection kihagyhatatlan ajánlat mindenkinek, aki szereti a looter-shooter műfajt.

Radar alatt azonban megérkezett egy különleges játék is az "ingyenes és megmarad" fiókba, a frissen debütált SLUDGE LIFE.

SLUDGE LIFE

Nehéz pontosan leírni azt, hogy miről is akar szólni ez a "videójáték". Egyszerre egy nyílt világú, belsőnézetes kalandjáték, miközben a középpontjában a graffitizés és a vandalizmus áll. Egy fertőzött szigeten kell bebarangolni a tájat, miközben szóba elegyedhetsz az utca emberével, majd dobhatsz egy sárgát a legközelebbi sloziban. A rejtélyek fokozatosan kirajzolódhatnak előtted, miközben egyre mélyebben ásod bele magad a fertőbe, ami a mindennapokat jelenti. A célod, hogy te legyél a sziget királya és mindenhova elhelyezd tagjeidet, miközben a GLUG vállalat ellen is felveszed a harcot. Teljesen elborult dolgokkal találkozhatsz ebben az indie őrültségben, mint a kosárpályán állomásozó bébikből álló közösség, vagy a szellentésre dedikált gomb.

A játék erőteljesen a felnőtt korosztály számára készült, valószínűleg erre már te is rájöttél. Három egyedi befejezést tartogat a kaland, amit most ingyen megszerezhetsz néhány kattintás után. Ne felejtsd el, hogy mindenképp szükséged lesz kétfaktoros hitelesítésre, ha szeretnéd behúzni a SLUDGE LIFE-ot és az összes többi ingyenes játékot!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!